Måndagen den 21 september 2020 Trött

Jag somnade tidigt igår kväll för att vara mig och vaknade 7 idag. Fast jag gick inte upp förrän klockan 8.30 för jag låg kvar och läste bloggar. Det går fortfarande inte kommentera på de flesta utav bloggarna på Nouw med telefonen, tråkigt.

I morse hann jag prata lite med Victor innan jag åkte till Centrumskolan och sedan i eftermiddag skulle han vara i Byxelkrok igen. Nu har han en veckas jobb kvar sedan tror jag han kommer hem och stannar en och en halv månad innan det blir Tandådalen.

Idag på Centrumskolan hade eleverna studiedag så vi har flyttat massa av material till två nya lokaler.

När jag kom hem somnade jag direkt för jag är fortfarande trött efter helgens aktiviteter.

Mats hämtade Samina vid stationen vid tre och sedan handlade de på vägen hem och kom hem runt fyra. Jag var fortfarande trött då så jag fortsatte sova trots att de kom hem. Jag vaknade till framåt 16.45 och då hade Mats gjort middag, schnitzel och potatis med broccoli till. Det var gott och lyxigt att slippa laga mat. Det blev en matlåda till mig imorgon eftersom det är studiedag och då behöver vi ha med oss egen mat.

När Mats hade åkt till kören hjälpte Samina mig att göra efterrätten som jag tänker att vi ska ha på halv åtta hos oss. Den blev god fast mäktig.

Ikväll har vi tittat på mästerkocken, jubileumsprogrammet och nu är det sängen som gäller. Godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.