Allmänt

Måndagen den 24 juni 2024

Inatt har jag sovit ganska bra trots att jag vaknat flera gånger. Vi hade ställt alarmet på 7:30 fast jag steg upp 7:15.

Efter frukosten gick Mats och jag och tog platser nere vid vattnet för Maria och Micke var tvungna att byta rum, vilket de redan visste när de bokade.

Innan de hann komma ner till vattnet så badade jag två gånger. Det var runt 25 grader i luften och i vattnet var det 24,8. När Maria och Micke kom tog vi en promenad till en kyrka och det var verkligen dagens träning då det var väldigt brant uppför. Vi kom upp och gick in i kyrkan, sankta Anna och där inne tände jag ett ljus för mamma. Det var en fin liten kyrka eller kanske snarare ett kapell.

Sedan gick det fortare tillbaka ner till stranden. Jag sprang den sista biten för jag kände att jag behövde sträcka ut benen lite efter det branta uppför. Dessutom ville jag komma snabbt i vattnet för jag var så varm.

Sedan låg vi vid vattnet och njöt utav solen och tog lite dopp då och då för att svalka oss. Vid ett-tiden var det dags för lite lunch och idag tog vi club sandwich och delade på Mats och jag.

Efter lunchen gick jag till hotellrummet för att sova min eftermiddagslur. Mats stannade kvar på stranden hos Maria och Micke. Jag sov ca en timme och sedan gick jag tillbaka till stranden. Där låg vi tills det var dags att gå upp till rummet igen för att göra oss i ordning för kvällen. Vi gick runt 18.

När vi kom upp på rummet blev det en dusch och sedan satt vi på Maria och Mickes balkong och spelade 0-100 och drack öl innan vi gick till restaurangen. Jag hade ställt in mig på att äta squids och octupus fast de hade bara squids. Vi tog flera rätter som vi delade på och det var gott och vi blev mätta.

Efter maten satte vi oss vid en bar och spelade spel och tittade på fotbollsmatchen mellan Kroatien och Italien. Matchen slutade 1-1 efter 8 tillägsminuter och Italien gjorde mål när det var 30 sekunder kvar.

Därefter var det sängen som gällde.

Kram Susann 💜