Måndagen den 28 september 2020 Stekhäll

Min morgon började ju väldigt lugnt med en timmes egentid på ett konditori, Ekelunds. När jag berättade det för en kollega på Centrumskolan sa hon att hon tyckte att jag var bra på att ge mig själv egentid. När hon sa det började jag reflektera kring hennes kommentar och jag tycker faktiskt det stämmer. Efter min fallolycka har jag varit tvungen att ha mig själv i fokus på ett annat sätt än tidigare. Genom att jag lyssnar på min kropp, ger mig själv stunder där jag hämtar energi gör att min hälsa är i mer balans, jag känner mindre stress och får ett annat lugn i mig själv. Jag rekommenderar verkligen att ge dig själv egentid i form av meditation, träning, naturupplevelser mm. Gör det som känns bra för dig. 💜

Efter Centrumskolan somnade jag och sov jättehårt och alldeles för länge. Jag vaknade inte ens när Mats kom hem. Jag hoppas att det inte har sabbat min nattsömn.

Ikväll invigde vi vår stekhäll och det gick bra. Nu får vi leta lite recept så vi kan laga god mat på stekhällen. Det kändes smidigt och ikväll blev det en pytt eftersom vi hade rester över från helgen. Vi satte inte på skärbrädorna som ska vara runt om som avställningsyta. Vi är nöjda med vårt köp.

Ikväll är Mats som vanligt på Månkörens rep och jag tittar på tv.

Ikväll har jag valt att inte göra något här hemma utan bara samlat energi.

Jag önskar alla mina fina läsare en trevlig måndagskväll.

Kram Susann

💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.