Måndagen den 5 oktober 2020

Godmorgon alla fina bloggvänner!

När jag steg ur sängen i morse (8) sken solen och termometern visade 8 grader varmt utomhus. Det gav en positiv känsla över att det kommer nog bli en fin dag. Idag vaknade jag klockan fem och kunde inte riktigt somna om utan har legat och småslumrat tills jag tyckte att nu är det bara till att stiga upp.

Ny vecka och den här veckan ser ut som mina veckor ser ut, en blandning mellan träning och vila. Jag känner idag att min kropp är lite sliten efter traillöpningen igår fast jag har ingen direkt träningsvärk utan bara sliten.

Igår kväll kom huvudvärken och den har fortsatt även idag och det är en sådan som är ganska migränliknande och försvinner inte helt med tabletter. Det är inte att jag håller på att bli sjuk utan den kommer en gång i månaden och har börjat göra så på senare år. Lite jobbigt fast jag vet ju vad det beror på. Det blir till att ta en tablett innan jag åker till Centrumskolan.

Ikväll ska vi prova svamplyckan, fast jag vet inte om vi har någon tur för på alla våra gamla svampställen har vi inte hittat en enda trattkantarell. Jag fattar inte hur det är möjligt att inte hitta en enda. Så håll tummarna för oss ikväll.

Jag önskar alla en fin måndag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.