Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 8 juli 2024

Idag vaknade jag klockan 8 och hade sovit skönt i husbilen. vi stod parkerade utanför Åsa och Jon. Det blev en lugn förmiddag. Åsa och jag var och handlade och hämtade ut Jons mediciner på apoteket. Sedan efter lunch åkte vi förbi Mats faster Eva och Bernt för att säga hejdå innan vi åkte hemåt. Vi sa även hejdå till Ida och Robert och det är alltid lika trevligt att träffa Mats släkt i Flen. Det känns riktigt som hans närmaste familj.

Vi åkte mot Kalmar fast vi hade planerat att stanna med husbilen på vägen. Mats har tagit ledigt imorgon då det är vår 30-åriga bröllopsdag. Det var verkligen all sorts väder på vägen, vi körde i solsken omväxlande ösregn eller åska.

Det blev att vi stannade i Västervik, på en ställplats och vi valde att ta med el. Ikväll packade vi upp bordet som vi har köpt till våra husbilsfärder och invigde det. Det blev bubbel, matjesill och potatis.

Efter maten gick vi en liten promenad bort till Västerviks resort. Det var en stor camping med massa olika aktiviteter. Vi gick till receptionen för att fråga vad en natt kostade för vi var nyfikna och det kostade runt 700 kronor per natt. Det kändes väldigt dyrt tyckte vi.

Sedan hann vi precis tillbaka till husbilen innan regnet kom.

Det blev även ett videosamtal med Malin och vi bestämde att vi ska ses imorgon kväll när vi firar bröllopsdag. Det känns kul att fira med våra närmaste vänner. 💜

Nu ska vi bara ligga och läsa i varsin bok, dricka bubbel och bara mysa innan det är dags för att sova.

Kram Susann 💜