MĂ„ndagsrutinen = bad 😊

Idag hade jag bara en elev pĂ„ hemkunskapen. Eleven gjorde spagetti och köttfĂ€rssĂ„s och det blev lyckat. Idag har jag varit duktig och tagit min paus pĂ„ MĂ€rits kontor och bara blundat och suttit helt tyst och stilla. Jag tĂ€nker att jag mĂ„ste göra sĂ„ nu ett tag framöver för att min huvudvĂ€rk ska försvinna helt. 😊

NÀr jag kom hem i eftermiddag somnade jag en liten stund i soffan innan det var dags att möta upp Annika, MÀrit och Marielle pÄ Kallbadhuset. Jag hade gjort kaffe och varm blÄbÀrssoppa som vi drack efter vÄrt dopp. Det Àr sÄ fint vid kallbadhuset och vyn över slottet gör en glad. Det var varmt i luften ca 16 grader och i vattnet var det 13,8 sÄ det var ju ocksÄ fortfarande ganska varmt. Det gÄr ju fortfarande att simma omkring ett tag innan en mÄste upp.

NĂ€r jag kom hem igen hade Mats gjort ugnspannkaka och stekt flĂ€sk och svamp som tillbehör. Det var gott 👍

Nu sitter jag framför tvn och tittar pĂ„ viaplay, en serie som heter Den som drĂ€per – Mökret. Mats Ă€r pĂ„ kören och sjunger och kommer vĂ€l snart hem igen. Serien Ă€r ganska otĂ€ck tycker jag, obehaglig att se fast kan Ă€ndĂ„ inte lĂ„ta bli att se den.

Jag har Ă€ven pratat med dottern som har arbetat sin första dag som socialsekreterare. Hon var trött och fullmatad med information. hon hade fĂ„tt ett eget kontor som hon nu planerar ett inreda med lite blommor. Det ska bli spĂ€nnande att följa hennes karriĂ€r. 💜

Jag ringde Àven yngsta sonen för att hÀra hur det var med dem fast jag ringde lite olÀgligt, mitt i middagen. Jag fÄr prata med honom en annan gÄng och jag ville ju inget sÀrskilt.

Kanelbullens dag idag och jag har inte Àtit en endaste bulle, har ni?

Den hÀr dagen har varit bra och jag kÀnner att jag har lyckats sÀnka mitt tempo för att bibehÄlla mer energi. Veckan har med andra ord startat bra.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *