Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Mats 50 årsdag :-)

Tänk att nu har mannen fyllt 50 år!!! Igår var den stora dagen och vi hade öppet hus från klockan 15.00. Innan alla kom hade vi fixat med sittplatser i uterummet och inne i huset för vi trodde nog att de flesta skulle komma framåt kvällen eftersom det var en dag mitt i veckan.

Mats blev verkligen firad av vänner, kollegor och släkt. Samina, dottern kom hem och överraskade och så gjorde även min pappa. Vi trodde inte att han skulle orka köra för det är ju en bit till Våxtorp, utanför Laholm och han är ju ingen ungdom längre, 85 år. Dessutom kommer han ju till jul med min syster.

Mats blev uppvaktad med sång, tal och dikt utav gästerna och han fck många trevliga presenter i form av dryck, upplevelser, blommor och annat smått och gott.

Jag hade fixat ett bildspel med kort från olika tidsepokrar i Mats liv som rullade runt på tvn i uterummet. Det var uppskattat och det blev lite diskussioner kring bilderna. Sedan hade jag även gjort lite samtalskort som låg utspritt på bordet i form utav frågor som handlade om Mats. Det blev också samtalsunderlag och gästerna fick veta mer om Mats.

Det blev verkligen en lyckad kväll och Mats var verkligen nöjd med sin dag. Jag gav honom en appelwatch så nu kan han börja logga sin träning också. Utav barnen fick han airpods, så lyckan var total eftersom han gillar appleprodukter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *