Jag,  Mats och jag,  Resor,  Träning

Midsommardagen – lördagen den 22 juni

Inatt har jag sovit dåligt, somnade sent för jag drack iste igår och det var koffein i den. Jag chansade att det skulle fungera. 😔

Vårt alarm stod på klockan 7:00 eftersom vi skulle upp och springa och bada som vanligt en lördagsmorgon. Inte kan vi hindras av att vi inte är hemma. Jag vaknade innan alarmet, runt halv sex fast försökte somna om.

Klockan 7:17 stod vi utanför Maria och Mickes dörr för att ta oss nerför alla trappor för att kunna springa utmed stranden. Det var redan varmt, 27 grader i luften och 24,8 grader i vattnet. Det blev 3 km löpning i sakta tempo.

Vi hittade inget ställe där vi kunde hoppa ifrån så det blev bakåthopp i vattnet. Det var underbart härligt i vattnet och sedan gick vi upp och åt frukost på rummen.

Efter frukosten gick vi till stranden och nedför alla trappor. Där låg vi fram till lunch.

Vi åt lunch på restaurangen som låg precis bredvid för vi låg på restaurangens stolar och för att ligga där behövde en köpa något från restaurangen.

Efter lunchen gick jag upp för att sova på hotellrummet och Mats följde med. Jag tror Mats sov mer än vad jag gjorde.

Strax innan fem gick vi tillbaka till stranden där Maria och Micke låg kvar. Nu hade det börjat blåsa lite och det var skönt när det fläktade och solen var inte lika gassande nu. Vi låg där ungefär en timme innan vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för kvällen. När alla duschat så samlades vi på vår balkong och spelade färdigt Jim och Roger som vi hade påbörjat vid lunchen. Sedan gick vi till en restaurang och beställde in lite olika rätter som vi delade på. Det blev get, bläckfisk, zuccinibollar, cheesebollar, grekisk sallad, tzatziki och en grillost. Till det drack vi husets vita fast först började vi med en lite flaska ouzu.

Efter middagen gick vi och bokade bord till imorgon och sedan behövde jag gå och lägga mig. Nu ligger jag i sängen och klockan är kvart i tio och jag hoppas jag kan sova inatt för imorgon ska vi utforska Tilos.

Godnatt, kram Susann 💜