Min födelsedag 💜

Idag blev jag ”väckt” med skönsång från mannen, R och S. Jag öppnade mina presenter handhandukar, värmefilt och en running pod. Sedan fick jag ju en god middag igår kväll på restaurangen Källaren Kronan. Mats hade gjort smarrig frukost som vi åt, amerikanska pannkakor, äggröra, bacon mm.

Efter frukosten spelade vi rummikub, jag gillade det spelet även om det oftast inte går min väg. Runt tolv åkte R och S tillbaka till Malmö. Innan de åkte så åt vi såklart tårta. Det var jättemysigt att de kom och överraskade mig igår och nu är mammahjärtat påfyllt. Jag är så tacksam för min familj och att barnen väljer att komma hem emellanåt. 💜💜💜 Victor ringde från Stockholm och sjöng så han tänkte också på sin mamma.

Sedan när barnen hade åkt tog vi det lugnt, plockade undan lite som sängkläder och annat smått och gott. Det blev en lugn födelsedag. Vi beställde pizza ikväll för vi lata och sedan runt sex kom Sandström och firade mig. Jag fick en mojitoskumpa, aldrig testat så det ska bli spännande att se om den är god. Sedan fick jag sköna tofflor som kommer vara perfekt när jag kommer hem efter ett dopp.

Nu är det bara chill framför tvn innan det är dags för sängen och en ny vecka. Det har varit skönt med höstlov. Det kändes som det var välbehövligt så nu är det bara jobba tills julledigheten. 😊

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Du har haft en trevlig dag, förstår jag 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *