Min födelsedag 💜

Idag blev jag ”vĂ€ckt” med skönsĂ„ng frĂ„n mannen, R och S. Jag öppnade mina presenter handhandukar, vĂ€rmefilt och en running pod. Sedan fick jag ju en god middag igĂ„r kvĂ€ll pĂ„ restaurangen KĂ€llaren Kronan. Mats hade gjort smarrig frukost som vi Ă„t, amerikanska pannkakor, Ă€ggröra, bacon mm.

Efter frukosten spelade vi rummikub, jag gillade det spelet Ă€ven om det oftast inte gĂ„r min vĂ€g. Runt tolv Ă„kte R och S tillbaka till Malmö. Innan de Ă„kte sĂ„ Ă„t vi sĂ„klart tĂ„rta. Det var jĂ€ttemysigt att de kom och överraskade mig igĂ„r och nu Ă€r mammahjĂ€rtat pĂ„fyllt. Jag Ă€r sĂ„ tacksam för min familj och att barnen vĂ€ljer att komma hem emellanĂ„t. 💜💜💜 Victor ringde frĂ„n Stockholm och sjöng sĂ„ han tĂ€nkte ocksĂ„ pĂ„ sin mamma.

Sedan nÀr barnen hade Äkt tog vi det lugnt, plockade undan lite som sÀngklÀder och annat smÄtt och gott. Det blev en lugn födelsedag. Vi bestÀllde pizza ikvÀll för vi lata och sedan runt sex kom Sandström och firade mig. Jag fick en mojitoskumpa, aldrig testat sÄ det ska bli spÀnnande att se om den Àr god. Sedan fick jag sköna tofflor som kommer vara perfekt nÀr jag kommer hem efter ett dopp.

Nu Ă€r det bara chill framför tvn innan det Ă€r dags för sĂ€ngen och en ny vecka. Det har varit skönt med höstlov. Det kĂ€ndes som det var vĂ€lbehövligt sĂ„ nu Ă€r det bara jobba tills julledigheten. 😊

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.