Min fredag

Det blev för sent för mig att blogga innan jag skulle sova. Därför kommer inlägg om min fredag nu.

Innan Centrumskolan igår hade jag en tid hos Audika, där jag gjorde hörselnedsättning och avgjutning av mina öron för ett par nya hörselproppar som arbetsförmedlingen kommer betala. Min hörsel var var bra även om jag trodde att jag hade sämre på höger sida. Så var ej fallet. Nu får jag vänta ca 4 veckor innan hörselproppararna kommer.

Det gick som vanligt snabbt på Centrumskolan och när jag kom hem var jag ganska trött. Jag behövde sova eftersom jag och Linda hade bestämt en överraskningsträff hemma hos oss runt 17.

Ikväll skulle vi även träffas tillsammans med Malin och Urban fast det var bara Mats och Christian som inget visste.

Jag hade fixat allt till kvällen i onsdags då jag handlade allt och sedan gömt det i våra kylskåp. Mats anade ingenting och hade inte sett all extra mat.

Först kom Malin och Urban och då trodde Mats att de bara dök upp lite spontant. Sedan när Linda och Christian kom då fattade han .

Det blev en väldigt trevlig kväll tillsammans. Först lite bubbel innan vi grillade kyckling och stekfläsk.

Det var en solig kväll, dock inte supervarmt. Vi satt i vårt uterum och åt med fullt öppna dörrar.

Efter maten blev det kyligare och dörrarna stängdes och kortlekarna togs fram. Vi spelade gin rummy och det gick inget vidare för mig fast det var kul ändå. Malin vann överlägset, så grattis till henne.

Vid 23.30 kom vi i säng, mätta, trötta och glada och påfyllda med energi. Det är så underbart att kunna omge sig med fina vänner en kväll. Tack för att Ni finns. 💜

8 kommentarer

  1. Tack för en superfin kväll. Glad att ni finns! Vila dig nu och njut av helgen.
    Vårt ”morgondopp” i Kalmarsund blev efter 10 idag… Lite trötta men glada 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.