Min julafton 2020

Nu börjar julafton år 2020 gå mot sitt slut. Det har inte varit som vanligt det här året och inte julafton heller. Vi har varit färre personer som firat än vad vi hade planerat. Trots det har det varit en mycig dag tillsammans med våra barn Samina och Rasmus. Victor är i Tandådalen och jobbar så honom har vi inte kunnat fira tillsammans med.

På morgonen började vi med löpning, 2 kilometer och sedan ett dopp på det. Det var en mysig och härlig start på julafton. När vi kom hem blev det grötfrukost, sisgrynsgröt och saftsås med skinksmörgås som intogs framsör det sista avsnittet av julkalendern. Vi öppnade även varsitt paket som låg i julstrumpan.

På förmiddagen åkte Rasmus till Tova en sväng och kom lagon tillbaka till lutfisken som vi hade till lunch. Det är tradition att äta lutfisk till lunch, tyvärr är det bara jag som tycker lutfisk är jättegott. Samina åt lite lutfisk fast det är inte favoriten. Rasmus tycker konsistensen är äcklig och Mats äter inte heller. Kanske är det dags att ändra på den här traditionen till nästa år, vi får se…

Medans Rasmus var hos Tova spelade vi spel och pusslade. Samina fick ett minipussel i strumpan i morse och Mats ett pussel så sysselsättning finns.

Efter lunchen spelade vi julklappsspel som jag hade fixat julklappar till. Det var kul att göra tillsammans och jag tror alla var nöjda och lite spänning var det innan tiden tog slut för en visste ju inte vilka klappar en skulle få behålla.

Klockan tre var det Kalle Anka och nu för tiden är det ett bra tillfälle att slumra till på.

Sedan spelade vi spel, åt lite godis innan det var dags för all julmat. Vi blev i vanlig ordning väldigt mätta och nöjda.

Därefter kom Tomten, vi har tur att Tomten hittar till oss fortfarande. Sedan öppnade vi klapparna i tur och ordning för det är kul att se vad alla får och ifrån vem. Det blev en hel del uppskattade klappar, tack till alla mina fina givare.

Efter klappöppningen så spelade vi spel, åt godis och bara umgicks. Det har varit en väldigt mysig dag tillsammans med Samina och Rasmus. Vilken enorm lycka att få vara tillsammans med sina barn. Jag känner mig väldigt tacksam över min fina familj.

Nu är klockan snart tolv och jag är ganska trött fast ville skriva här innan jag går och lägger mig. Jag hoppas Du/Ni haft en härlig julafton trots restriktioner.

Godnatt alla fina vänner, kram Susann.

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.