Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Min lilla födelsedagsresa 💜

I lördags morse bytte vi plats pÄ vÄr löpning eftersom det skulle köras Ironman hÀr i Kalmar. Vi Äkte ut till Maria och sprang hennes runda pÄ 3,5 km. DÀrefter badade vi som vanligt och det var 22 grader i luften och 22.6 grader i vattnet.

Efter badet fick vi frukost som Micke gjort medans vi var och sprang. Det var lyxigt och gott. Sedan Äkte vi hem för att packa bilen och hÀmta upp Marie och Jimmy. Vi skulle Äka till Simrishamn, en resa som jag hade fÄtt i för tidig födelsedagspresent.

Vi kom fram till hotellet vid 14.30 och checkade in meddetsamma pÄ Svea hotell, ett hotell som lÄg fint nÀra hamnen.

vi lastade bara av vÄr packning för att gÄ att Àta nÄgonstans. Vi fick en mysig kÀnsla av Simrishamn med fina smÄ hus och byggnader. Vi hittade ett stÀlle som vi Ät pÄ och det var nÀstan lite utlandskÀnsla dÀr personalen stod i stort sett ute pÄ gatan och försökte fÄ in alla turister till just deras restaurang.

Sedan klockan 16.00 hade jag en massagetid och det var den skönaste massage jag fÄtt nÄgonsin. Jag bukar i och för sig inte gÄ och fÄ massage sÄ ofta fast till Arreepan hade jag gÀrna gÄtt till fler gÄnger.

TyvÀrr blev det lite Àndrade planer dÄ inta alla vi fyra kunde fÄ massage pÄ lördagen utan tvÄ av oss fick vÀnta till söndag förmiddag. Jag och Jimmy fick pÄ lördagen och bÄda var jÀttenöjda.

NÀr vi bÄda var fÀrdiga sÄ satte vi oss pÄ hotellets pub och tog varsitt glas och spelade kort. Vi lÀrde oss en annan variant utav Gin rummy. Sedan klockan sju Ät vi pÄ hotelletsrestaurang, en trerÀttersmeny som Marie bokat till oss. Det var vÀldigt god mat och alla var nöjda och mÀtta. Efter maten fortsatte vi sitta i puben och det verkade vara ett riktigt innestÀlle.

Vid ett-tiden var det dags att sova för mig för vi hade bestÀmt att vi skulle Àta frukost vid halv Ätta pÄ söndagmorgonen.

SjÀlva frukosten var inget mÀrkvÀrdigt utan basic, trodde nog att det skulle vara lite mer med tanke pÄ kvÀllens matupplevelse.

Sedan pÄ förmiddagen fick Marie och Mats sin massage och dÀrefter gick fÀrden mot Glimmingehus. Alla var överens om att vi gÀrna kom tillbaka till Simrishamn dÄ vi inte riktigt hann utforska stÀllet.

NÀr vi kÀnde oss nöjda med Glimmingehus Äkte vi till ale stenar.

Innan vi Äkte hem gick vi runt hamnen och dÀr Ät vi mat utmed vattnet.

Sedan gick fÀrden hemÄt och vi försökte hitta ett fik dÀr vi kunde ta en glass och kaffe fast det slutade med att vi stannade pÄ EKO nÀra Sölvesborg. Sedan var vi hemma runt halv Ätta och dÄ intogs sofflÀge för att vila innan en ny jobbvecka.

Vilken hĂ€rlig och mysig liten tripp det blev, inte dumt att fylla jĂ€mnt Ă€ven om det dröjer tills november som jag gör det. Tack Marie, Jimmy och Mats för en fin present. 💜

6 kommentarer