Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min lördag 🏃‍♀️🏊‍♀️💜

Dagen började med löpning i regnet. Det blev bara ett varv för mig idag. Mats och Maria sprang två varv som vanligt. Lagom tills det var dags för badet så slutade det regna. Det var 15 grader i luften och 19,1 grader i vattnet så det var riktigt skönt att bada.

Idag fick vi ställa upp kameran för vår fotograf var sjuk.

Sedan blev det hem och äta frukost i uterummet. Eftersom jag vaknade tidigt så var jag trött efter frukosten och somnade i soffan och sov flera timmar. Jag har mest vilat idag för det är tvättmaskinen som jobbat mest idag. Det blev ingen tur in till stan som jag först hade tänkt. Jag var för trött för det och eftersom vi skulle till Malin och Urban på kvällen så behövde jag min vila.

Nu är vi hemkomna efter en supertrevlig kväll med god mat. Ubbe hade grillat en massa gott och till det fick vi en trevlig sallad.

Till efterrätt åt vi jordgubbar med glass och grädde och så spelade vi spelet Hint. Lovis deras yngsta dotter med pojkvän var också där. Det var första gången vi fick träffa Elias, vilket var kul. Vi avslutade kvällen med att Elias körde musikquiz och då helt plötsligt blev klockan mycket. Jag hade tänkt åka hem tidigt fast har en roligt så har en och då gör det inget att det blir lite senare än vad jag tänkt. Det får bli sovmorgon imorgon och vila under dagen.

Nu är det sängen för mig, godnatt kram Susann 💜

6 kommentarer