Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min söndag – 50 årsfest 🎵

Söndagen började med sovmorgon, kan ni tänka er att jag sov ända till klockan halv åtta. Det kändes bra. På förmiddagen var vi en runda på Hansa för att leta present till Daniel och som tur var hittade vi en. Det blev även lite shoppande för mig och Mats. Jag hittade ett par svart shorts på Cubus fast retar mig lite på att det inte finns fickor på damshortsen. Så var det i stort sett på alla damshorts på cubus. MAts hittade shorts och en skjorta. Sedan hittade han även typ kostymbyxor som han ska ha på Max student.

När vi kom hem från vår shoppingrunda gjorde jag så lite som möjligt eftersom jag skulle på Märits fest klockan 17.00. Jag hann även sova en stund, allt för att få så mycket energi som möjligt.

Till lunch åt vi årets första sillunch, så gott.

Runt 15 kom Marielle för hon skulle åka med mig till Maria där vi skulle ha lite förfest innan festen hos Märit. Marielle och jag började firandet med en drink hemma hos mig och hann även prata lite skit. Mats gjorde Mojito till mig och en annan drink till Marielle för hon gillar inte mojito. Hennes drink bestod av mango och passionsfrukt.

Sedan skjutsade Mats oss till Maria och på vägen hämtade vi upp Camilla. Hos Maria drack i bubbel och pratade en massa goja, det var jag, Maria, Marielle, Camilla och Simon som var där och sedan skjutsade Marias man Magnus oss till Märit. Vi tryckte in oss alla i bilen så Camilla fick sitta i mitt knä.

När vi kom till Märit fick vi bubbel och snittar och sedan blev vi indelade i lag med hjälp av våra namnaskyltar som Märit gjort. På kalaset skulle vi även ha en lite tvist och vår tvist var att vi hade våra jobbnamnskyltar på oss fast vi hade bytt med varandra.

Första tävlingen var Märitkunskap där lagen fick ett häfte med frågor om Märits liv. Det var ganska svåra frågor fast vi kunde ändå rätt många svar. I vårt lag hade vi sonen Carl med fast en del frågor var svåra även för honom.

Sedan bjöds det på mat som Märit gjort, rostbiff, kyckling, potatissalld, varmrökt lax mm och allt var jättegott.

Efter maten blev det en stafett där alla lag fick tio ballonger som vi skulle smälla mellan oss två och två. Vårt lag kom sist i den tävlingen för någon ballong var väldigt svår att smälla.

Märits man hade ordnat ett musikquiz och det var väldigt svårt fast roligt. När alla poängen räknades ihop så var det mitt lag som kom sist.

Därefter blev det dans och strax efter 23 blev vi hämtade utav Marielles man Alfred. Det blev en härlig kväll hos Märit.

När jag kom hem hade Mats precis gått och lagt sig för han hade varit hemma hos Maria och Micke och spelat spel och ätit Mickes pizza. Han åkte hem runt halv tio så det var en bra kväll för både Mats och mig.

Kommentarer inaktiverade för Min söndag – 50 årsfest 🎵