Minus 17 grader och röntgen

Vilken fantastisk dag i fjällen, kall fast med sol. Vi kom ut i backen runt 9.30 och vi fick några manchesteråk. Det är det bästa, de första åken innan backen blir för uppkörd.

Jag hade fortfarande ont i min arm efter när jag ramlade igår så jag tyckte det var bäst att kolla upp det. I Tandådalen hade de en läkarmottagning med drop-in tider. Jag fick typ en remiss till Sälen för att röntga min arm.

I sälen hade de öppet till 20.00 och det var bara att dyka upp där. Vi hann äta lite snabbt innan Mats och jag åkte dit, ca 17.00. Tyvärr var väl inte mannen superglad att behöva följa med eftersom det var semihandbollsmatch som började 17.30.

Det gick ganska fort att bli röntgad och som tur väl var det bara en rejäl stukning.

På vägen hem hamnade vi en kö eftersom en lastbil kört av vägen. Så det var lite drygt, så vi hörde handbollsmatchen på radion. Sverige spelade bra och vann.

När vi kom hem till stugan blev det bastun och det kändes skönt att vi hann innan vi tittade på tv, på spåret.

Ikväll är jag ganska trött så jag hoppas att jag får sova och inte vaknar av min onda arm.

Godnatt, kram Susann

3 kommentarer

  1. Vi är inte intresserade av handboll men vi såg senare delen av matchen. Jag blir så gladoch imponerad av laget och. Den glädje dom visade varandra.
    Så skönt att det bara var en stukning. Även om det inte är så bara.
    Fortsätt njuta av era härliga vinterdagar

    1. Jag handbollslaget verkar ha en väldigt god gemenskap. Det är underbara dagar här med sol fast mycket minus, 18 idag. Jag kan åka trots min stukning så det är ändå bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.