Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Minusgrader â„đŸ˜±

Idag vaknade jag upp till att det var vitt pÄ marken. Tydligen fortsatte det snöa igÄr kvÀll och idag ligger snön kvar. Det trodde inte jag att det skulle göra. Nu vill jag att det bara ska bli en varm och skön vÄr. Hur mÄnga bakslag brukar det vara innan det vÀnder och blir vÄr? Det Àr 3 minusgrader utomhus fast solen skiner sÄ det Àr positivt. Jag hoppas snön smÀlter bort under dagen.

Idag Àr det onsdag och det innebÀr stÀda hÀr hemma. vi fÄr se hut mycket jag orkar med för jag Àr inne i en trötthetsbubbla kÀnns det som. Jag somnade jÀttetidigt igÄr kvÀll, under första halvleken pÄ fotbollen. Sedan har jag sovit hela natten till Mats Äkte till jobbet vid kvart i sju. Jag har för mig att det var likadant nÀr vi Àndrade till sommartid förra Äret att jag blev sÄ trött. Tydligen pÄverkar det mig mer Àn nÀr vi Àndrar till vintertid.

Dagen kommer sÀkert att gÄ fort som vanligt pÄ Centrumskolan. Det mÀrks att jag har kommit in i jobbet nu, Àr inte lika novis som lÀrare. Jag kÀnner mig ganska bekvÀm pÄ lektionerna och kÀnner att jag behÀrskar Àmnena bÀttre Àn vad jag gjorde nÀr jag började. Jag försöker hela tiden uppdatera mig kring Àmnet hÀr och nu. Jag tycker det Àr kul att fÄ repetition pÄ mÄnga utav Àmnena sedan en annan gick i skolan och sedan barnen gick i skolan.

Idag Àr det nÀst sista bilden som ska presenteras i Christels fotoutmaning och ordet Àr vila. Jag valde en bild frÄn 2016 dÄ jag var helt sjukskriven efter min fallolycka i december 2015. SÄ mycket vila som jag varit tvungen till att ta för att komma dit jag Àr idag. SÄ hÀr lÄg jag vÀldigt lÀnge för att fÄ bort sÄ mycket intryck som möjligt, med scarf pÄ ögonen och hörselskydd i öronen. Det kÀnns som en avlÀgsen tid.

Nu önskar jag er alla en hĂ€rlig onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer