Mitt i veckan 😊

Min dag började med ett besök hos tandlÀkaren, eller rÀttare sagt en tandsköterska. Det Àr inte lÀtt att ta röntgenbilder pÄ mina tÀnder för mina krÀkreflexer Àr vÀldigt bra. Jag tror inte hon hade trÀffat nÄgon som jag förut med mina krÀkreflexer. Till slut lyckades det bli tvÄ bilder, inte de bÀsta fast de dög. Hon lagade flisan som jag hade tappat pÄ en utav mina framtÀnder. sedan fick jag en tid till att laga min tand dÀr jag tappat halva min fyllning.

Jag till jobbet direkt efter, blev lite tidig fast det var ingen ide att Äka hem emellan. Idag blev MÀrit och min observation av. Imorgon ska vi delge vÄra reflektioner som vi fick nÀr vi observerade.

Efter Centrumskolan Äkte jag till Maxi för att handla lite till elevens val dÄ nÄgra elever ska baka. Sedan Äkte jag hem och bara vilade, halvslumrade i soffan.

Jag har haft lite huvudvĂ€rk hela dagen, brukar fĂ„ det en gĂ„ng i mĂ„naden… Jag kĂ€nde att idag behövde jag bara vila sĂ„ stĂ€dningen la vi pĂ„ is idag. Det finns fler dagar som vi kan stĂ€da pĂ„.

IkvÀll har vi bara tagit det lugnt vilket jag behövde.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *