Mitt i veckan 😊

Min dag började med ett besök hos tandläkaren, eller rättare sagt en tandsköterska. Det är inte lätt att ta röntgenbilder på mina tänder för mina kräkreflexer är väldigt bra. Jag tror inte hon hade träffat någon som jag förut med mina kräkreflexer. Till slut lyckades det bli två bilder, inte de bästa fast de dög. Hon lagade flisan som jag hade tappat på en utav mina framtänder. sedan fick jag en tid till att laga min tand där jag tappat halva min fyllning.

Jag till jobbet direkt efter, blev lite tidig fast det var ingen ide att åka hem emellan. Idag blev Märit och min observation av. Imorgon ska vi delge våra reflektioner som vi fick när vi observerade.

Efter Centrumskolan åkte jag till Maxi för att handla lite till elevens val då några elever ska baka. Sedan åkte jag hem och bara vilade, halvslumrade i soffan.

Jag har haft lite huvudvärk hela dagen, brukar få det en gång i månaden… Jag kände att idag behövde jag bara vila så städningen la vi på is idag. Det finns fler dagar som vi kan städa på.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt vilket jag behövde.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann

2 kommentarer

  1. Tandläkare är inte roligt. Inte billigt om någon frågar mig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *