Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan

Godmorgon, här är det lite segt. Jag vet inte om jag börjar bli förkyld eller om det är min allergi som har börjat. Det tar lång tid innan jag har pratat upp mig på morgonen fast jag gör allt vad jag kan, pratar med mina blommor och för mig själv.

Idag har jag bytt dag, skulle egentligen jobbat fast har en tandläkartid 11.30 på sjukhuset så jag jobbar på fredag istället. Innan jag ska till sjukhuset ska jag åka förbi Mats jobb då han har glömt sin jobbtelefon här hemma.

Efter tandläkarbesöket ska jag åka till Maxi och handla för ikväll ska vi göra köttbullar, potatis och löksås. Sedan ska jag även handla lite inför helgen även om en del av varorna kommer inhandlas på lördagen.

Idag ska jag bara plocka lite här hemma, jag håller även på att tvätta alla mina täcken och kuddar. Det kommer vara en lugn dag här hemma och ikväll är vår träningsfria kväll så då är det mysigt att laga mat tillsammans Mats och jag. Vi kommer säkert hamna framför tvn för vi började titta på en ny serie igår kväll, Min fantastiska vännina som finns på Svtplay.

Ha en bra, kram Susann.

En kommentar