Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan, 17 februari 2021

Godkväll alla fina, hoppas ni haft en bra dag så här mitt i veckan. Nu när jag börjar tidigare om dagarna så har jag inte fått in någon rutin att hinna blogga på morgonen. Idag blev det ganska stressigt för jag tänkte lite fel om tiden.

Det har som vanligt varit en bra dag och jag och en elev gick en promenad på förmiddagen och det var skönt att komma ut i friska luften. Det blev lite drygt 2 kilometer.

När jag körde hem idag kände jag mig förvånansvärt pigg fast jag somnade i alla fall i soffan och sov lite drygt 1 timme. Det är det jag får prioritera nu när jag precis gått upp på 75%.

Vi 17.00 hade jag och Malin bestämt oss för att träffas för att gå en promenad tillsammans. Det var längesedan vi sågs, så nytta med nöje blev en promenad. Vi gick en timme och vi hann tala om allt mellan himmel och jord. Det kändes bra att gå och hinna med allt skitsnack. Vi bestämde att vi skulle träffas alla fyra nu på fredag. Det blir skaldjur och på spåret, kan det bli bättre?

Efter promenaden åkte Mats och jag och köpte sushi och ikväll var sushin väldigt god. De hade lyckats med riset och det är inte ofta de gör det, tyvärr.

Nu blir det snart Mästerkocken och sen ska jag väl sova. Jag hoppas jag kan sova för jag drack kaffe efter lunchen idag, det är så gott och det är svårt att låta bli.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *