Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan

Jag sover dåligt om nätterna, har just nu ingen balans på sömnen 🤔 Det beror säkert på att mina tankar ökar nu när min sjukskrivning går mot sista dagen på pappret, den 28:e september och ovissheten kommer om jag blir fortsatt sjukskriven på heltid. På måndag har jag telefontid med läkaren.

Dessutom retade jag upp mig inatt då jag gick ut på 1177 för att läsa journalerna. Ni som följer mig vet att jag brottats med eksem runt lår, ljumskar och underliv sen i somras. Sist jag var hos läkaren vilket var förra veckan för fjärde gången och hade mest klåda runt underlivet fick jag en läkare som inte tittade på eksemet utan tyckte jag skulle ta kontakt med mödravården… (har ej gjort det).

När jag läser journalen står det att jag är en 46 årig kvinna som är överviktig med klåda i underlivet!!! Vad har min vikt att göra med klådan plus att han över huvud taget inte tog upp min vikt. Två gånger i journalen poängterar han min övervikt. En kan ju undra varför, och dessutom har han ju ingen susning om hur jag kan må då mina extra kilon beror på 4 års stillasittande efter min fallolycka. Det är så dåligt skrivet tycker jag för jag sökte för mitt eksem. Fatta att jag blev lite uppretad inatt…

Oj, det blev ett långt utlägg om något som jag inte tänkte skriva om fast tydligen ville mina tankar och fingrar det 🤔👍

Idag är det gråmulet och regnet hänger i luften. Jag tänkte åka in till stan en runda bara för att hitta på något plus att jag passar på att lämna Mats matlåda som han glömde.

Ha en bra dag 💜

Kommentarer inaktiverade för Mitt i veckan