Mitt i veckan och sovmorgon

Vad jag har sovit nu på morgonen. Det var jätteskönt att sova ut, vaknade för visso till när Mats åkte till jobbet fast sen somnade jag om. Det känns som en evighet sen jag sov till efter halv nio.

Idag har jag inga direkta planer mer än att plocka och städa lite under dagen i lagom tempo. tvättmaskinen jobbar redan för mig. Lite tid till att vika tvätt blir det nog också under dagen.

Jag har nu på förmiddagen ändrat min layout här på bloggen för jag har fått indikationer att den är svår att läsa och vill inte öppnas som den ska. Dessutom har det varit svårt att lämna kommentarer så nu hoppas jag att det fungerar bättre. Berätta gärna om ni upplever att det är bättre så jag vet.

Idag skiner solen och det gör ju en glad, dock inte så varmt utomhus ännu, 4 grader. Så länge det inte snöa så är jag nöjd. Det får nog bli en promenad så jag får lite steg idag med.

Ikväll blir det bad tillsammans med Annika och det är ju alltid mysigt. Vi hoppas att det ligger runt 9 grader så det känns sådär underbart så jag kan simma runt en stund.

Jag önskar alla mina fina vänner en härlig lillördag, kram Susann

3 kommentarer

  1. Jag kommer inte ihåg när jag sovde till kl 09 sista gången😢så glad att du sov bättre. Jag tycker också om att sova men jag vaknar tidigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.