Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Morgondopp đŸƒđŸœâ€â™€ïžđŸŠđŸœâ€â™€ïž Novemberutmaningen🩂 Fotoutmaningen 📾

Dagen började som vanligt med löpning och bad. Idag var vi tre stycken som sprang och badade. Det var 7 grader i luften och rÀtt fin morgon trots att solen inte sken. Det blev tvÄ varv som vanligt och Annika hade sina nya löparskor pÄ sig sÄ var nöjd nÀr hon sprang. I vattnet var det 8,3 grader sÄ det var sÄ dÀr hÀrligt uppfriskande. Det Àr det bÀsta nu nÀr en Äretruntbadar den hÀrligt stickande kÀnslan i huden och sedan vÀrmen som sprider sig i kroppen nÀr en gÄtt upp ur vattnet. Idag blÄste det lite sÄ Mats handduk blÄste ner i vattnet. Som tur var hade han Àven sin badrock med sig. Vi drack som vanligt kaffe och blÄbÀrssoppa efter doppet och det Àr sÄ skönt att hÄlla i den varma koppen med sina kalla hÀnder.

NÀr vi kom hem blev det frukost framför tvn. vi hade köpt frallor som vanligt pÄ vÀgen hem. Vid 11.30 Äkte vi bort till Malin och Urban för att gratta Ubbe som fyller 51 Är idag. Han fick en flaska bubbel och vi fick lite fika innan de skulle dra till Nybro.

Kortet Àr taget efter löpning och bad den 5 december 2020

Efter fikat hos malin och Urban Äkte vi till stan för att köpa fÀrdigt alla presenter och Àntligen Àr vi fÀrdiga sÄ det Àr klart till nÀsta helg dÄ vi ska fira alla. Det kÀnns jÀtteskönt för sedan Àr det snart dags att fokusera pÄ julklappar. Det Àr tur att vi bara köper till vÄra barn och familjen Carlsson.

I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt och chillat och kommer fortsĂ€tta göra ikvĂ€ll. 😊

Kristina undrar i sin novemberutmaning; Vilket stjÀrntecken Àr du ?

Jag Àr skorpion och sÄ hÀr skriver de om skorpionen pÄ StjÀrntecken.se

(kopierat frÄn stjÀrntecken.se)

Vem Àr skorpionen?
Det som mest utmÀrker skorpionen Àr passion. Skorpionen har en förmÄga till intensitet och passion som Àr sÀllsynt. En skorpion kastar sig in i en relation utan nÄgon som helst eftertanke. De tar ocksÄ relationen pÄ stort allvar och ger sin partner all tÀnkbar uppmÀrksamhet. FöremÄlet för kÀrleken kan bli övervÀldigad av skorpionens kÀnsloyttringar. Baksidan Àr att det Àr svÄrt för partnern att besvara skorpionens intensiva kÀrlek. Om skorpionen kÀnner att kÀrleken inte besvaras i tillrÀcklig utstrÀckning kan det leda till svartsjuka och dramatik. Skorpionen Àr hemlighetsfull av naturen vilket inte alltid Àr det bÀsta i en relation. Ofta blir det upp till partnern att finna vÀgar ur problem.

Till skorpionens frÀmsta kÀnnetecken hör mod och styrka. De Àr ocksÄ hemlighetsfulla och trivs i det fördolda. Skorpionen har sÀllan ett behov av att stÄ i fokus. IstÀllet kan de finna njutning i att iklÀda sig rollen att vara den som hÄller i trÄdarna. Det ligger en kÀnsla av överlÀgsenhet i att manipulera och iakttaga andra. De Àr ocksÄ mycket duktiga pÄ att lÀsa andra mÀnniskor och gillar att studera sin omgivning.

Skorpionen Ă€r oftast lugn pĂ„ ytan och visar sĂ€llan sina kĂ€nslor. Vad som sker under det hĂ„rda skalet Ă€r dock en helt annan sak. Som alla vattentecken Ă€r skorpionen kĂ€nslig. Passionen och intensiteten som döljer sig dĂ€r Ă€r en oerhörd kraft. Skorpionen hyser heta kĂ€nslor som kĂ€rlek och hat i lika stora delar. Till personligheten hör ett drag av ”allt-eller-inget”. Sexlusten Ă€r outtömlig precis som törsten efter kĂ€rlek. Om kĂ€rleksbehovet ej gĂ„r att tillfredsstĂ€lla kan skorpionen gĂ„ helt upp i hatiska destruktiva kĂ€nslor. Extra farligt Ă€r det dĂ„ skorpionen har en sökande personlighet som gĂ€rna letar efter en ”högre mening”. En passionerad idealist kan vara lika underbar som farlig.

Var finner du skorpionen?
Den undersökande personligheten kan tillfredstÀllas som forskare, hemlig agent, polis, detektiv eller journalist. En del vÀljer en mer sökande bana t.ex. prÀst eller psykolog. Oavsett yrkesval kommer skorpionen att gÄ in för rollen med passion och hetta. Föga förvÄnande var Martin Luther född i skorpionens tecken. Han var visserligen ingen James Bond men definitivt en passionerad idealist. Ryktet sÀger ocksÄ att han inte levde som han lÀrde utan gÀrna höll sig med ett stort antal Àlskarinnor. VÄr egen Dolph Lundgren med bakgrund som kemist mÄste ha en god analytisk förmÄga. Stark ser han definitivt ut att vara och med tanke pÄ att han levde med Grace Jones ett antal Är mÄste han ocksÄ haft stor sexuell aptit.

Skorpionen vÀljer sÀllan ledande roller men kan ÀndÄ fungera bra dÀr om förutsÀttningarna Àr de rÀtta. Med sin medfödda förstÄelse för sociala strukturer och hur folk fungerar kan skorpionen bli en utmÀrkt chef. För egen del har skorpionen inget större behov av bekrÀftelse utan kan nöja sig med att sjÀlv fÄ anvÀnda sina skarpa förmÄgor.

bilden Àr tagen 12 januari 2021

Jag fortsÀtter detta inlÀgg med Christels fotoutmaning och dagens ord Àr Fönster.

Jag Àlskar att gÄ in i kyrkor och dÀrför vÀljer jag en bild frÄn en kyrka i Lubeck. Jag tycker kyrkor Àr sÄ mÀktiga och fridfulla.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig lördagskvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer