Möte och kallbad

Idag hade jag skypemöte med alla inblandade i min rehabplan. När jag kopplar in mig på mötet har jag tydligen fått en ny handläggare på försäkringskassan som jag inte visste om. Lite konstigt är det fast han satt mest och lyssnade på oss andra. Det var bara ett uppföljningsmöte om hur det går för mig och det är ju svårt att säga med tanke på att det är första veckan som jag är på Centrumskolan på 75%. Vi bestämde att vi skulle ha ett nytt möte om sex veckor och då hoppas att jag kan ge en bra bild över hur det går för mig. Just nu är jag såklart tröttare och får mindre gjort här hemma. När de undrade över hur det går med balansen mellan jobb och fritid så tyckte jag att det skulle min man svara på bättre ön vad jag kan göra eftersom det är han som får göra allt här hemma förutom att tvätta. Tvättmaskinen är min som jag inte släpper till honom….

Jag har som vanligt sovit i soffan för jag behöver det. Ikväll är det vår träningsdag och vi brukar springa med Karin och Madeleine och det gjorde vi idag med. Fast jag sprang inte med de andra för min höft är fortfarande inte bra. Jag joggade och gick ca 4 kilometer och jag fick lite ont i höften efteråt.

Självklart badade vi alla förutom Mats som säger att han inte badar när det är mörkt fast snart är det ljust och då får vi se vad han skyller på då. Det var runt nollan i luften och 0,4 grader i vattnet.

När vi kom hem lagade vi middag och sen har vi bara chillat framför tvn och snart är det dags för en date med John Blund.

Kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Tänk så bra det går för dig nu arbete 75% 👍 fullt förståligt att det ger dig en ökad trötthet. Hoppas att det blir bättre när du kommit in i den rutinen. Tur att du har Mats vid din sida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.