Mysig kvĂ€ll 😊

Idag hĂ€mtade jag skolans bestĂ€llning pĂ„ Maxi. Det var verkligen smidigt att bara köra fram bilen och fĂ„ varorna insatta i bagaget. Kanske ska vi börja med det som privatperson 😊

Hemkunskapslektionen gick bra idag och det blev goda bondomeletter. Skoldagen gick fort som vanligt.

Vid halv fem trÀffades jag och tvÄ kollegor vid kallbadhuset för ett dopp. Det blÄste lite ikvÀll och temperaturen i luften lÄg runt 17 grader. I vattnet var det 16,6 grader sÄ fortfarande Àr det ganska varmt. Jag hoppade i tvÄ gÄnger och andra gÄngen Àr alltid bÀst. Det andra doppet blev ett nakenbad.

PÄ vÀgen hem pratade jag med Rasmus som har börjat studera pÄ Malmö universitet, Medie och kommunikationsvetenskap: medieaktivism, strategi och entreprenörskap. Han tycker att det verkar bra Àn sÄ lÀnge. Idag hade han haft seminarium om genus och normer i mediesammanhang. Den hÀr veckan Àr det fortfarande inspark fast han valde att vara hemma ikvÀll för imorgon ska de ha finsittning.

NÀr jag kom hem var middagen nÀstan fÀrdig, köttet lÄg pÄ grillen och gratÀngen stod i ugnen. Det bÀsta var att Victor var hemma och Ät middag. Han hade Àven en kompis hÀr, Torun som ocksÄ jobbar pÄ restaurangen i Byxelkrok.

Efter middagen Äkte de till Byxelkrok och jag har sedan dess bara slappat förutom att jag skrev ner mina reflektioner kring hemkunskapen. Jag brukar skriva lite efter varje lektion för att kunna ha pÄ fötter sen nÀr betygen ska sÀttas.

Nu Àr det snart sÀngen för idag har jag inte sovit middag.

Hur har du haft det idag?

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *