Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

NĂ€st sista jobbdagen 😊

Nu kÀnns det som det Àr sommar. Idag hade jag en tid hos Elin, opsteopaten innan Centrumskolan. Samina Äkte med in och jag lÀmnade henne hos Hanna, en kompis. Det var som vanligt bra hos Elin, jag tycker att det hjÀlper min kropp och min nacke kÀnns sÄ bra efterÄt. Nu Àr det inte lika mycket fokus pÄ höften för den Àr ganska bra nu. IstÀllet blir det fokus pÄ min stela kropp och min nacke.

Efter osteopatbesöket Äkte jag till Centrumskolan för att jobba mina timmar. Det var full aktivitet nÀr jag kom, nÄgra mÄlade vÀggar och nÄgra gjorde sammanstÀllningar och utvÀrderingar av verksamheten. Jag stÀdade i köket, tömde kylskÄp och frys. Jag hade glömt min mat som vissa andra ocksÄ gjort sÄ det blev lunch pÄ stan idag.

NÀr jag slutade vid klockan 14 hÀmtade jag upp Samina som varit hos Hanna under tiden jag jobbade. Innan vi Äkte hem Äkte vi och handlade pÄ Maxi. Det Àr alltid bra med bÀrhjÀlp.

NÀr jag kom hem somnade jag i soffan för jag var visst tröttare Àn vad jag trodde. NÀr Mats kom hem lagade vi kassler och broccolipaj. Efter maten Äkte Samina till William som hÀr hemma hos sin mamma i Bergkvara. Det kommer sedan till oss pÄ onsdag. Mats hade körrep med MÄnkören ikvÀll, de trÀffas igen fast utomhus sÄklart.

SjÀlv har jag bara chillat hÀr hemma och jag fortsÀtter försöka fixa min blogg som fortfarande inte vill som jag vill. Nu Àr det fotboll pÄ tv och vi hoppas att Sverige vinner Àven om det kommer bli svÄrt. Jag sa innan matchen började att min kÀnsla sa att Sverige skulle vinna med 1-0. vi fÄr se om min magkÀnsla har rÀtt.

Jag hoppas ni haft en bra mĂ„ndag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *