Nästan minusgrader

Vilken fantastisk morgon det var när vi sprang, minus 4 grader och sol. Idag var vi sju stycken som kämpade oss runt i spåret för att sedan ta ett dopp efteråt. I vattnet var det 0.3 grader och det flöt runt lite isflak i vattnet och på stegen fanns det massa is. Det var köldrekord för mig och trots det var vi några som hoppade i. Nu när jag kan kalla mig en van vinterbadare så känns det helt ok att komma under vattnet med huvudet. Jag kan till och med djupandas när jag är i vattnet och stanna kvar en stund i vattnet.

Idag kom Malin förbi en stund och hon hade fika med sig. Hon var sällskapssjuk och det är ju en annan också då det var trevligt besök. Hon hade köpt en sockermunk till mig och semlor till henne och Mats. Jag tål ju inte mandel så då blev det en god munk. Jag glömde ta kort på … så det finns inget bildbevis på det onyttiga.

Efter hennes besök åkte vi och handlade för imorgon ska vi iväg och grilla korv tillsammans med lite körvänner till Mats. Vi ska någonstans på Öland, Möckelmossen, där det ska gå att åka skridskor om en vill. Vi tänker inte åka skridskor utan kanske bara gå en sväng och sedan grilla korv.

I eftermiddag blev det en liten eftermiddagslur i soffan och sedan har vi inte gjort så mycket annat. Jag har tvättat lite så imorgon får jag väl ta hand om lite stryktvätt.

Ikväll lagade jag krispig tofu, som vi åt till ris och picklad rödlök. Mats gjorde en sojasås som var god till. Jag tyckte det blev väldigt gott och den tofun jag hade köpt var god och jag kan tänka mig att äta den igen. Till och med Mats tyckte att det var ok, fast sen fick han även stekt haloumi för det gillar han bättre.

Nu önskar jag er en fin fortsatt lördagskväll, kram Susann

4 kommentarer

    1. Ja, friska är vi så sjuk av kyla blir jag inte, peppar, peppar. Det kan rekommenderas, själv tänkte jag inte att jag skulle bli vinterbadare när jag och svägerskan började bada i september 2019. Nu nästan ett och ett halvt år senare ångrar jag inte detta beslut.

    1. Tack så mycket. Jag tycker det är en sån härlig känsla och efteråt får jag en sån energikick som jag känner av hela lördagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.