Nu går det fort

Vilken lycka jag somnade hyfsad tid igår trots att jag somnade i soffan vid 17.30-tiden och sov över en timme. Jag vet inte riktigt varför jag är så himla trött, för jag känner mig fortfarande trött fast jag sovit hela natten utan några störmoment förutom att jag vaknat av mina egna snarkningar. Vad händer jag snarkar ju aldrig 😉🤣

Fattar ni att vi går in i vecka 50 och snart är det jul, det går så fort. Det är bara drygt två veckor kvar innan jag får julledigt. Det ska bli så skönt med lite ledighet. Tror jag verkligen behöver det och i år kommer det ju inte bli lika mycket flängande för att träffa nära och kära så julledigheten kommer bli lugnare än vanligt. Fast det är såklart på gott och ont eftersom det är mysigt att träffa släkt och vänner. Det är tur vi har skapat en liten Coronafamilj som vi kan umgås med.

Det blev visst ett spretigt inlägg fast det kanske visar en inblick in min hjärna nuförtiden då jag inate kan strukturera på samma sätt som tidigare.

Idag är det väldigt mörkt och grått utomhus och temperaturen ligger på 5 grader och det blåser också. Nu längtar jag efter lite snö som kan lysa upp i vår gråa värld.

Nu är det snart dags att åka till Centrumskolan så jag önskar alla mina fina bloggvänner en bra måndag och start på den här veckan, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.