Nu kommer kylan

När jag kom upp idag stod utomhustermometern på – 8 grader så nu har även kylan kommit hos oss. Snön som kom igår ligger faktiskt kvar så det tycker jag är mysigt. Baksidan är bara att jag behöver skrapa bilrutorna innan jag kan ta mig till jobbet. Fast jag kan inte klaga eftersom jag har längtat efter snön.

Fredag idag och första jobbveckan gjord, tänk vad fort en kommer in i rutinerna. Jag märker dock att jag har lagt på en halvtimme varje dag för jag är mer trött och blir fortare snurrig. Jag hoppas det bara är nu den första tiden så jag sen klarar att gå upp till 75%.

Idag har vi inga planer så det kommer bli en lugn hemmakväll i soffan. Ikväll ska Mats äntligen få en kötträtt, vi ska steka oxfilé och göra gratäng till. Jag tycker det har gått bra att äta mer vegetariskt och för min del har det mörkts lite på vågen som jag önskade att det skulle göra. Jag har ju lite kilon som jag vill få bort som jag har lagt på mig när jag inte har kunnat röra mig efter min fallolycka. Nu har jag fått till en träningsrutin och jag hoppas även det kan hjälpa mig att nå min bekvämlighetsvikt. Jag kände när jag vägde mig i morse att nu är jag på rätt väg igen för att må bra. Jag har även fått hem mina övningar för min höft som fysioterapeuten skickat så nu ska jag bara få till min träning för höften också. Jag får kanske överväga att åka kontinuerligt till gymmet igen för det är lättare att göra övningarna där än hemma. Här hemma blir jag inte lika fokuserad och motivationen är svår att behålla.

Hur gör ni för att behålla träningsmotivationen?

Jag önskar alla en härlig fredag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.