Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag

Ny vecka 😊

Godmorgon alla!

Att sova lÀnge pÄ morgonen Àr tydligen inte min grej lÀngre Àven om jag hade önskat det. Jag steg upp runt sju nÀr Mats hade Äkt till jobbet. Idag Àr det grÄtt utomhus och regnet hÀnger i luften och termometern visar 15 grader. Jag hoppas att solen vill titta fram under dagen.

Det Àr Centrumskolan som vanligt och idag mÄndag Àr den dag som jag har hemkunskap. Det Àr andra gruppen (har tvÄ grupper) den hÀr veckan och det blir bondomelett idag med. Det ska bli kul.

IkvÀll blir det ett dopp vid kallbadhuset med kollegor, en tradition som vi skapat nu i höst. Det Àr en trevlig rutin, att trÀffas utanför arbetet och prata lite, vara lite mer privat. Nu ska det bli spÀnnande att se vilken temperatur det Àr i vattnet, och sÄ lÀnge det inte Àr is sÄ kan jag hoppa i. Vid kallbadhuset Àr det ganska lÄngt ner till vattnet fast nu Àr det inte lÀskigt att hoppa i.

Nu ska jag fixa mig och jag har redan lÄtit tvÀttmaskinen börjat jobba. Det Àr smidigt nÀr jag hinner tvÀtta en maskin innan jobbet. Jag har lite handdukar att vika sen tvÀtten igÄr sÄ det hinner jag nog ocksÄ göra innan det Àr dags för mig att Äka till Centrumskolan.

Vad hÀnder för er idag?

Jag hoppas ni fĂ„r en bra start pĂ„ denna veckan, kram Susann 💜

VĂ„rt hopp i lördags fĂ„r bli starten pĂ„ den hĂ€r veckan. 😊

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *