Ny vecka och ny månad

Godmorgon alla min vänner!

Det verkar bli en fin dag, solen skiner utomhus och temperaturen ligger på nollan. Idag är det is på bilrutan fast hade en snäll man som skrapade mina innan han körde till jobbet. Jag hoppas det inte fryser på tills jag ska åka till jobbet.

Idag börjar jag lite tidigare eftersom de flesta elever ska ha distansundervisning denna vecka och då måste vi planera och strukturera tillsammans. Annars brukar jag börja 10.15 och ”jobba” till 16.15 på måndagar. Vi kommer att ha några elever på skolan och det är de jag kommer kunna stötta.

Detta kommer vara min andra vecka på 75% så jag ska försöka att tänka på min energibalans. Jag behöver ta mina schemalagda pauser även om det inte känns så just då. Den här veckan ska jag tänka på energin för till helgen kommer bli lite mer energikrävande.

Efter mycket om och tänkande kring att resa och fira min syster i Älmhult kom vi fram till att vi kunde åka och träffas. Jag tycker det är svårt i dessa tider. Så länge ingen av oss har symptom såklart.

Nu ska jag snart åka till Centrumskolan och det gäller att åka i tid för det kan vara svårt att få parkering inne i stan. Jag önskar alla en härlig ny vecka och ny månad, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *