Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdag mitt i veckan

Så trött jag var när klockan ringde 8.00, och ute var det grått och mörkt. Det känns som det är natt dygnet runt. Idag var det Centrumskolan som vanligt fast jag gick iväg en stund vid 11 för att besöka fysioterapeuten. Det var en träff för att stämma av hur det har gått och nu känner jag att jag inte behöver gå till fysioterapeuten mer. Om jag får ont i axeln igen får jag söka då isåfall. Nu har jag nackövningar som hjälper mig.

Idag på jobbet jobbade jag till halv två, har ju ändrat min tid på onsdagar. Jag fick hjälpa till på en historialektion och vi kan väl säga så här att det var längesedan jag läste historia.

Efter jobbet hämtade jag mina linser som jag ska prova och se om de fungerar bättre för min syn har ju ändrats. Sedan åkte jag hem och somnade som en stock i soffan och sov till Samina ringde strax efter tre.

Ikväll är jag ensam hemma då Mats har möte på jobbet. Jag har röjt i vårt kök så nu kan jag se min bänkskiva igen. Jag känner att jag inte riktigt hinner och orkar med allt som bordes göra här hemma. Fast jag måste prioritera bort för att kunna behålla min energi i bra balans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *