Onsdagen den 14 oktober 2020 Blåsigt

Godmorgon så här mitt i veckan. Idag är det blåsigt och grått utanför mitt fönster och utomhustemperaturen ligger på 10 grader. Helt plötsligt är det fina höstvädret som bortblåst.

Idag sov jag länge och det verkar som jag behöver min sömn extra mycket just nu. Det är bara att lyssna på kroppen och ta det lugnt när jag kan.

Idag hoppas jag att mina linser ska komma för jag ser mycket sämre i dem jag har nu eftersom det är ett par gamla som jag trodde var de sista nya paret.

Som vanligt blir det Centrumskolan fast nu närmar sig det slutdatum som jag har beslut på att arbetsträna till och som vanligt börjar tankarna komma, hur blir det nu? Kommer jag att få fortsätta? osv

Jag ska försöka få tag på min kontakt på arbetsförmedlingen och försäkringskassan för att ta reda på vad planen är framöver. Det hade varit bra om jag får fortsätta på Centrumskolan ett tag till eftersom jag inser att jag inte kommer att orka mer än halvtid än så länge. Sedan är jag sugen på att hitta ett jobb på halvtid fast det är svårt då de flesta jobbannonser ligger på heltid.

Nu önskar jag alla en fin dag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.