Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 17 augusti 2022

Godmorgon alla som tittar in till mig idag. Här skiner solen och termometern visar 19 grader så det lär nog bli en fin dag. Igår var det så varmt så när Mats kom hem halv nio på kvällen åkte vi och tog ett kvällsdopp och det var så skönt. Det var 21 grader i luften och 21,5 grader i vattnet.

Idag börjar jag senare och jag hade hoppats att jag hade kunnat sova länge fast det gick såklart inte. Det blir bara till att vila innan det är dags för att åka till Centrumskolan. På Centrumskolan håller vi på för fullt att ställa i ordning i alla rum som finns. Vi saknar fortfarande lite möbler som ska fixas idag eller imorgon för på måndag kommer våra gamla elever och på tisdag börjar de nya.

Annika och jag ska åka till Ikea idag för att köpa lite saker till hemkunskapen som vi behöver ha. Sedan ska jag få ett elevbesök i eftermiddag och mycket annat som ska göras. Det ska göras inskolningsschema till mina mentorselever, lektionsplaneringar inför nästa vecka i matte och svenska. Första lektionen i hemkunskap gjorde Annika och jag innan sommarlovet så det känns bra att det redan är gjort nu när det är så många andra saker som behöver göras.

Efter jobbet är det några kollegor som ska åka till Kallbadhuset och ta med sushi för sedan ikväll är det minitri här i Kalmar och vi har tre kollegor, Marielle, Marcus och Jimi som ska vara med plus Marielles man Alfred. Såklart ska vi heja på dem tillsammans.

Nu önskar jag er en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer