Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 28 december 2022

Godkväll till dig som tittar in här hos mig. Idag blev det en riktig vilodag för mig. Efter biofilmen igår blev jag lite snurrig så idag har jag sovit i stort sett hela dagen. Jag tror att min energi var lite låg efter julhelgen med allt som skulle göras inför och under alla var här.

Idag har Mats jobbat så det har passat bra att jag bara har varit. Det har regnat till och från idag och temperaturen har legat runt 3-4 grader i luften.

Eftersom inget har hänt idag så har jag inte så mycket att skriva om. Jag tänker att jag nog ska åka och träna imorgon och eventuellt ta ett dopp och prova min julklapp. Jag fick neoprenvantar så det ska bli spännande och prova att ha dem på sig nästa gång jag ska bada.

Jag är just nu inne i en stickperiod då jag stickat två mössor och tänker mig på att göra en till. Det är lite typiskt mig att fastna i något en period. Jag tänker att jag ska prova att virka en korg och då behöver jag beställa garn och en större virknål. Jag ska nog beställa från hobbli och där har de även en massa gratismönster som jag kanske kan använda mig av.

Jag ska göra en toft och sätta på sedan är mössan helt klar.

Nu önskar jag dig en härlig fortsatt onsdagskväll, kram Susann 💜