Onsdagen den 28 oktober 2020 zoom

Nu har jag avslutat den här jobbveckan och de två kommande dagarna har jag höstlov. Idag har vi haft zoommöte på Centrumskolan och det var första gången för mig med ett möte i zoom. Vi fick handledning och hade många bra diskussioner tillsammans. Nu ska det bli skönt med två extra lediga dagar den här veckan.

Jag har inga planer med de här lediga dagarna utan bara ska göra det som faller mig in. Tyvärr är vädret inte det bästa utan regnet hänger i luften så det påverkar lite tycker jag. Det är inte lika lockande att gå utomhus om jag inte måste.

När Mats kommer hem ikväll blir det nog en runda till gymmet eftersom vi inte tränade igår utan då kände vi att vi inte orkade utan sjönk ner i soffan efter att ha hämtat hem kebab.

Nu blir det vila för mig sen tänkte jag kolla på ett jobb som ligger ute. Jag vet inte riktigt om jag ska slänga in en ansökan även om arbetet är på heltid, för jag vet ju att jag inte skulle kunna jobba mer än 50%. Fast jag tror att det kanske är bra att söka ialla fall för att visa att jag är intresserad för jag tror ju att det kommer att bli så att jag måste söka jobb på 50% och sen söka sjukpenning på 50% och då är det ju bra om jag förekommer.

Jag önskar alla en fortsatt trevlig dag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *