Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 31 maj 2023.

Tänk att det är sista dagen i maj månad. Nubär det inte länge kvar till min livs resa, Syd Korea.

Jag började den här dagen med ett tandläkarbesök eftersom jag behöver få en ny bettskena nu när jag fått min nya tand. Det tog några gånger innan vi lyckades göra avtrycket. Min kräkreflex är stor och jag gillar inte metallsmaken som en får utav formen. Nu dröjer det några veckor innan skenan är färdig.

I eftermiddag hade vi friskvårdstimme med jobbet och den här onsdagen blev det padel. Idag spelade vi utomhus och vi var 14 st så tre banor blev bokade. Det var en rolig timme.

Sedan åkte jag hem för att sedan åka och hämta Madeleine för lite löpning. Mats och Madeleine springer tillsammans för jag är inte lika snabb som dem. Ikväll kändes min kropp energifattig efter padelspelet. Jag fick kämpa och riktigt övertala mig själv till att fortsätta springa. Det gick inte fort och jag ville bara komma runt och jag lyckades. Det blev 3 km i värmen.

Efter löpningen var det skönt att hoppa i vattnet. Det var 19 grader i luften och 18,3 grader i vattnet.

På vägen hem blev det kebabtallrik, har nästan blivit en vana att äta det efter att vi sprungit.

Victor och Torun kom förbi ikväll för de skulle byta bil. Det var kul att prata lite med dem innan de skulle tillbaka till Byxelkrok. Imorgon öppnar restaurangen som de jobbar på.

Nu ikväll har jag bara slappat framför tvn och jag tror att jag kommer sova skönt i natt eftersom jag inte har sovit i eftermiddag.

Kram Susann 💜

8 kommentarer