Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 5 oktober 2022

Godmorgon från ett regnigt Kalmar och temperaturen utomhus idag är 12 grader. Är det ruskiga höstvädret som är på intågande? Det är nu en får tända stearinljus om kvällarna och mysa med en bra bok.

Igår var jag supertrött när jag kom hem från jobbet. Jag somnade och sov som en stock i soffan i tv-rummet och vaknade inte förrän klockan var 16:45. Det blev lite länge kan jag medge fast vad gör en när energin är slut. Kvällen igår blev en lugn hemmakväll framför tvn för mig då Mats var iväg och repade med teatern. Jag skulle även göra en höstlig köttgryta som jag glömde och den blev alldeles bränd. Tror det berodde på att jag var så trött så mitt minne inte var med mig. Grytan står i blöt och ska tas hand om nu innan jag åker till jobbet, inget vidare roligt arbete.

Ikväll blir också en ensam hemmakväll för nu är det bara rep in i det sista för Mats. På fredagskvällen smäller det ju när det är premiär utav ”När jazzen kom till Kalmar”.

Igår somnade jag ganska sent fast det berodde ju på att jag sov lite för länge på eftermiddagen. Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigare.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer