Onsdagen den 6 januari 2021

God morgon alla fina vänner här i cyberrymden!

Nu har vi äntligen tagit oss i kragen och stigit upp. Vi har verkligen blivit ledighetslata och sega och nu behöver jag nästan börja ställa alarmet för att komma upp i mer vettig tid. Jag vaknade strax innan åtta och då tvingade jag mig att ta telefonen för att läsa runt på alla sociala medier för att vakna till. Jag hörde att det regnade utanför mitt sovrumsfönster så det kändes inte jättelockande att stiga upp. Efter en halvtimmes läsande på telefonen lyckades jag masa mig ner och sitter nu i soffan framför tv-nyhterna med datorn i knät för att skriva detta inlägg. Utomhustemperaturen ligger på nollan så det kommer inte vara någon snö på intågande ännu.

Här är jag i London 2019

Idag har jag lovat att hjälpa Samina med sin uppsats som skriver. Hon är ju precis i slutet av skrivandet och då kan det vara skönt att ha någon som kan bolla lite tankar och bekräfta så det hoppas jag att jag ska kunna göra. Hon fick feedback från sin mentor igår och det innebär att det finns lite som hon ska göra innan hon kan lämna in uppsatsen som ska in imorgon om jag minns rätt. Sedan vet jag inte om jag är till jättehjälp för det märks att det var ett tag sedan en annan gick på högskolan. Förhoppningsvis kan jag göra någon nytta för henne i sin uppsats.

Annars har jag inga planer idag, får bli lite plock här hemma för det finns det ju alltid med tanke på att min energi inte räcker till allt hela tiden.

Jag önskar alla en fin onsdag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.