Onsdagen den 9 september 2020 Lillördag

Onsdag morgon börjar som de flesta andra dagar, att jag ligger kvar i sängen en stund och surfar runt på mina sociala medier. Jag läser bloggar och försöker kommentera fast de flesta som jag läser finns på now och just nu är det något knas när jag ska kommentera med mobilen. Det tar hundra år eftersom tangentbordet försvinner efter att jag gör mellanslag och det är sjukt irriterande. Därför blir det mest att jag läser och får kommentera på kvällen då jag går in på min dator.

Imorse innan jag hade stigit upp ringde Mats för han hade glömt sin jobbmobil hemma och undrade om jag kunde lämna den innan jag skulle till Centrumskolan. Snäll som jag är så fixade jag det.

Idag har det varit väldigt lugnt då höstens förkylningar verkar vara på intågande. Det brukar alltid bli så vid den här tiden på året.

När jag kom hem i eftermiddag åkte jag och Samina till stadsmissionen för jag skulle titta om jag hittade ett bord som vi ska ha i vår loungedel. Jag hittade ett litet runt bord och käpte även två dukar. Samina hittade två krukor.

Nu är bordet på plats och nu ska vi se hur lång tid det tar innan Mats märker att jag handlat ett bord. Vi får se om han märker det innan helgen…

Ikväll har vi bara tagit det lugnt och Mats han har gjort lasagne till middag för det är hans specialite.

Vi spelade gin rummy även ikväll för de ville ha revansch… ack så fel utan vinsten gick till mig ikväll igen. Det känns bra för den här vinnarskallen.

Nu blir det Netflix för att varva ner innan det är dags att sova.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *