Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Överraskade dottern 💜 Träning som vanligt 🏃🏽‍♀️🏊🏽‍♀️

Här har det varit tyst på några dagar. Jag har inte haft tid att blogga och dessutom ville jag inte skriva i fredags eftersom vi skulle överraska dottern i Malmö. Mats jag och Victor åkte ner till Malmö vid 11.30 och åkte direkt till Rasmus och Tova. Samina tog sin examen från 3,5 års universitetsstudier och är nu socionom. Hon trodde att hon skulle fira lite med Rasmus, Tova och William på kvällen hemma hos Rasmus. Så när Samina och William kom till Rasmus var vi också där så hon blev verkligen överraskad.

Jag trodde att hon kanske hade misstänkt något för hon och jag har pratat väldigt ofta den sista veckan och jag har varit så rädd för att avslöja mig. Som tur var så hade alla inblandade lyckats hålla det hemligt för henne. Hon blev såklart glad att vi kom och ville fira med henne.

Sedan åt vi skaldjursplatå som vi beställt från City gross. Rasmus och Tovas lägenhet ligger väldigt nära City gross i Hyllie så det var bara till att gå rätt över vägen för att hämta maten. Det var väldigt gott och alla blev mätta och nöjda, då alla gillar skaldjur.

Till efterrätt åt vi tårta och sedan spelade vi spel och pratade och bara umgicks med varandra. Det var väldigt längesedan vi sågs hela familjen. Jag tror vi fram till att senaste gången vi var samlade hela familjen var julen 2019, så det kändes extra roligt att ses. Mitt mammahjärta blev påfyllt med kärlek och energi. 💕

På lördagsmorgonen gick Mats och jag upp som vanligt för att springa. Vi åkte till Ribban för att vi skulle kunna bada också. Det blev en härlig löprunda i solen, ca 16 grader i luften och i vattnet var det 16,3. Vi fick inte med oss några utav barnen då de var ganska trötta och lite dagen efter.

Efter frukosten åkte vi till Samina för vi hade med oss ett bord till henne. Sedan hade vi bestämt träff med alla på Jensens Bøfhus för en tidig lunch innan det var dags för oss att åka hemåt mot Kalmar.

På kvällen var vi bjudna till Daniel som fyllde 16 år. Så vi hann vila lite hemma innan det var dags för att fira honom. Där blev vi bjudna på god köttgryta och hasselbackspotatis och sedan jordgubbstårta till efterrätt. Victor följde också med en stund innan han skulle vidare till Byxelkrok där han jobbar i sommar.

Idag har vi fixat lite här hemma eftersom Mats ska ha utvärdering med några av hans personal här imorgon och på tisdag. Vi har även fikat hos Malin och Urban där vi planerat för vår lilla semestertrip på tre nätter. Nu har vi bokat två nätter i Landskrona och då är tanken att vi ska åka över till Ven och cykla. Sedan ska vi åka vidare och sova en natt någonstans nära Bjärehalvön. Vi har inte hittat något boende där än så länge. Det kommer bli en mysig trip tillsammans. Gotland tar vi lite senare, typ i september.

Nu ikväll tar vi det bara lugnt eftersom jag behäver vila inför en ny vecka efter mycket aktiviteter i denna helg.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann

Ps, Min blogg fungerar fortfarande inte som den ska. Jag ska få hjälp fast måste vänta en vecka eller så…bara så ni vet att jag ändå försöker lösa mitt problem.