Paddling, fotboll och spel 😊

Elevens val var väldigt trevlig idag. Vi klarade oss nästan från regnet. Det enda negativa var att det blåste så och jag fick kämpa som en galning från att få kanoten dit jag ville. Eleven och jag hamnade i vassen en gång fast efter ett tag fick det bättre. Eleven tyckte det var roligt att paddla för hen hade aldrig gjord det tidigare. När vi hade paddlat klart fikade vi på festis och chokladboll. Det var en trevlig avslut på denna veckan på Centrumskolan.

När jag kom hem var Rasmus rastlös och ville att jag skulle följa med till biltema. Jag var inte jättesugen på det utan jag ville vila lite och jag hade sån tur att Mats kom hem så han kunde följa med Rasmus istället. 😊

När de kom hem käkade vi lite kex och ost och vi drack bubbel till. Det var lite försnax för sedan skulle vi titta på en fotbollsmatch mellan Lindsdal och Hossmo. Sigge spelade och Tovas lillebror Sixten spelade mot varandra så Rasmus ville att vi skull åka och titta. Det gjorde vi och Lindsdal förlorade tyvärr. Som vanligt var det kallt och blåsigt vid planen, tur jag tog på mig ordentligt.

Vi träffade Marie vid matchen och då bjöd Rasmus bort dem till oss ikväll.

När vi kom hem från matchen så åt vi fondue och sedan kom Marie och Jimmy och då passade vi på att fira Jimmy som fyllde år igår. Vi kunde inte fira honom igår kväll. Sedan spelade vi spel tillsammans innan det var dags för dem att gå hem. Nu ska jag snart gå och lägga mig med tanke på att jag ska upp imorgon bitti och springa.

Godnatt alla fina, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    En trevlig kväll ni fick, idag ska jag se mitt barnbarn spela fotboll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *