Paddling, fotboll och spel 😊

Elevens val var vÀldigt trevlig idag. Vi klarade oss nÀstan frÄn regnet. Det enda negativa var att det blÄste sÄ och jag fick kÀmpa som en galning frÄn att fÄ kanoten dit jag ville. Eleven och jag hamnade i vassen en gÄng fast efter ett tag fick det bÀttre. Eleven tyckte det var roligt att paddla för hen hade aldrig gjord det tidigare. NÀr vi hade paddlat klart fikade vi pÄ festis och chokladboll. Det var en trevlig avslut pÄ denna veckan pÄ Centrumskolan.

NĂ€r jag kom hem var Rasmus rastlös och ville att jag skulle följa med till biltema. Jag var inte jĂ€ttesugen pĂ„ det utan jag ville vila lite och jag hade sĂ„n tur att Mats kom hem sĂ„ han kunde följa med Rasmus istĂ€llet. 😊

NÀr de kom hem kÀkade vi lite kex och ost och vi drack bubbel till. Det var lite försnax för sedan skulle vi titta pÄ en fotbollsmatch mellan Lindsdal och Hossmo. Sigge spelade och Tovas lillebror Sixten spelade mot varandra sÄ Rasmus ville att vi skull Äka och titta. Det gjorde vi och Lindsdal förlorade tyvÀrr. Som vanligt var det kallt och blÄsigt vid planen, tur jag tog pÄ mig ordentligt.

Vi trÀffade Marie vid matchen och dÄ bjöd Rasmus bort dem till oss ikvÀll.

NÀr vi kom hem frÄn matchen sÄ Ät vi fondue och sedan kom Marie och Jimmy och dÄ passade vi pÄ att fira Jimmy som fyllde Är igÄr. Vi kunde inte fira honom igÄr kvÀll. Sedan spelade vi spel tillsammans innan det var dags för dem att gÄ hem. Nu ska jag snart gÄ och lÀgga mig med tanke pÄ att jag ska upp imorgon bitti och springa.

Godnatt alla fina, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.