Påskdagen 2021

Det blir ett sent inlägg idag med. Jag vaknade runt sju fast låg kvar i sängen och halvslumrade innan vi steg upp vid 8.30.

När vi hade ätit frukost bestämde vi med Malin och Urban att vi skulle åka iväg på en liten utflykt. Vid tio hämtade vi upp dem för att åka över bron till Öland. Vi stannade på Fredriks fika i Färjestaden och köpte bullar till vårt kaffe som vi hade med oss. Sedan fortsatte färden mot Halltorps hage. Det blev en mysig utflykt även om det blåste lite för mycket och dessutom hade jag tagit fel skor på mig. Jag hade mina gamla springskor fast hade jag varit klok hade jag tagit mina goretexskor som jag typ alltid går i.

När vi kom hem var jag tvungen att vila och eftersom jag drack kaffe på utflykten så kunde jag inte somna. Vid tvåtiden kom Malin och Urban till oss för de skulle springa med Mats hemifrån oss och ut till Värsnäs plus ett varv i slingan. Det blev nästan 12 kilometer fast Mats gick de två sista eftersom han bara ville springa en mil.

Under tiden vilade jag i soffan för jag hade lite huvudvärk för att jag var så trött. När jag hade vilat nästan två timmar var jag redo för kvällen.

Vid halv sex kom Malin och Urban tillbaka för en liten grillkväll. Vi grillade en laxsida och serverade potatisgratäng till. Det blev väldigt gott tyckte jag. Sedan spelade vi Gin rummy och ikväll gick det väldigt dåligt för mig så jag slutade på sista plats. Förvånansvärt så vann Mats och han brukar i stort sett aldrig vinna i kortspel.

Det blev en väldigt bra påskdag och det är alltid så trevligt och lätt att umgås med Malin och Ubbe.

Jag hoppas att ni haft en härlig påskdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.