Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Positiv överaskning

I morse när jag stod framför min garderob och skulle välja vad jag skulle ha på mig fick jag syn på ett par byxor som jag inte har kunnat ha på hela tiden jag varit sjukskriven. Jag vet inte varför jag fick för mig att jag skulle prova dem i morse … fast är glad att jag gjorde det för jag fick på mig dem, vilken glad överraskning. Vågen står stilla fast jag tränar så mycket så det var skönt att få ett bevis på att det går åt rätt riktning. Mina valkar har tydligen bara fördelat om sig, jippi!!

Idag har jag som vanligt varit på Centrumskolan och nu har jag fått ytterligare ett ansvarsområde förutom att dela ut frukt. Det är ju roligare ju mer jag har att göra.

När jag kom hem från jobbet hann jag precis säga hejdå till Victor som skulle köra hem till Malmö. Det var kul att han var hemma några dagar.

Sedan somnade jag på soffan och sov som en stock när Mats ringde och väckte mig 15.45. Jag förstår inte hur mycket energi som jag har att ta igen efter jul och nyårsledigheten. Just nu känns det som jag typ bara äter, jobbar, tränar och sover. Än så länge har jag lyckats bibehålla min träning fast jag har dragit ner på mitt tempo när jag är på Malkars. Jag försöker verkligen tänka att jag ska vila i min träning.

december 2019

Imorgon kväll kan vi inte träna då vi ska på Mollys kalas så vi bestämde ikväll att vi tränar imorgon bitti istället innan Mats börjar jobba och innan min samtalgrupp med arbetsterapueterna. Vi gör verkligen allt för att vi ska få till våra träningsdagar.

Kommentarer inaktiverade för Positiv överaskning