PremiĂ€rturen 🌞

PÄ förmiddagen har jag bara tagit det lugnt och vilat med tanke pÄ att jag Äker till Malmö imorgon med Annika och Samina.

PÄ eftermiddagen tog Samina och jag en tur och tittade pÄ regnklÀder till henne. Hon köpte inga idag, kanske blir i Malmö.

NÀr vi kom hem hann jag vila innan vi skulle trÀffa Karin och Madeleine för att springa och bada. IkvÀll sprang vi pÄ Stensö, ca 3 km. Det gick lÀttare Àn förra veckan. Det var som vanligt skönt med ett dopp efter löpningen ute pÄ Flundran. I luften var det 25 grader och 22,8 grader i vattnet.

Efter löpningen körde vi hem för att hĂ€mta lite klĂ€der för nĂ€sta aktivitet med Annika och Milla fast nĂ€r vi körde hem hörde vi ett konstigt ljud frĂ„n bilen. NĂ€r vi kom hem sĂ„g vi att tvĂ„ hjulbultar hade försvunnit och tvĂ„ hjulbultar var lösa. đŸ˜± Vilken tur att inte hjulet Ă„kte av medans vi körde. Vi fick Ă„ka till biltema och fixa nya bultar innan vi kunde Ă„ka till kanotklubben dĂ€r vi skulle möta Annika och Milla.

Det blev en premiÀrtur för Mats och mig, att paddla kajak. Det svÄra var att komma i och ur tyckte jag. Annars trodde jag att det var vingligare Àn det var. Det gick bra att paddla trots att jag har lite ont i axlarna. Efter paddlingen badade vi vid Tallhagens brygga och det var varmare Àn det var vid Flundra.

Sedan var det ilfart hem till Sverigematchen, sÄ nu hoppas vi pÄ vinst.

Det har varit en hĂ€rlig dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.