Regn 🌧vĂ€ntar besök av sonen 😊

Oj, vad det har regnat i natt. Jag har vaknat flera gÄnger utav att regnet slagit mot fönsterblecket. Nu Àr klockan lite över Ätta och det regnar fortfarande. Temperaturen ligger pÄ 13 grader och det Àr riktigt grÄtt och ruggigt utomhus. Idag Àr en sÄdan dag som en lÀtt hade kunnat kura ner sig i soffan, med en bok och tÀnda ljus. Det gÄr sÄ fort nu mot den mörka tiden.

IgÄr kvÀll orkade jag inte blogga och dessutom tyckte jag inte att jag hade nÄgot att skriva om. Onsdagen gick sin gilla gÄng och jag hittade present till barnens kusin som fyller 9. Vi fÄr hoppas att det blir bra, det Àr svÄrt att köpa presenter och sÀrskilt till personer som en inte trÀffar sÄ ofta.

Morgonen har gĂ„tt i flitens tecken, jag fortsatte stĂ€da det jag inte orkade igĂ„r trots att det var vĂ„r stĂ€ddag. Sedan har jag hunnit lĂ€sa lite sociala medier fast har nĂ„gra bloggar kvar som jag nog hinner lĂ€sa innan jag Ă„ker till jobbet. Jag hade Ă€ven fĂ„tt en fin bild frĂ„n Linda och Christian dĂ€r de Ă€r framme hemma i Österrike. De hade kört hela dagen igĂ„r och var framme sent och dĂ„ sov jag nĂ€r de hade skickat bilden. TĂ€nk sĂ„ smidigt med all teknik, att kunna hĂ„lla sig ajour och fĂ„ veta vad ens vĂ€nner gör och mĂ„r. 😊

Idag har lĂ„ngbyxor och strumpor Ă„kt pĂ„ đŸ˜±, fast egentligen ville jag undvika detta. Eftersom det blir regnklĂ€der pĂ„ under dagen sĂ„ kĂ€nns det bĂ€ttre med lĂ„ngbyxor under i regnstĂ€ll. Jag och en till lĂ€rare har fysisk aktivitet med nĂ„gra elever och dĂ„ innebĂ€r det att vi Ă€r utomhus. Vi ska gĂ„ till en liten lekplats som inte ligger alltför lĂ„ngt frĂ„n skolan. Eleverna behöver komma ut och röra pĂ„ sig varje dag med tanke pĂ„ att vi inte har nĂ„gon skolgĂ„rd.

IkvÀll blir det trÀning med Sweden runners och jag hoppas det har slutat regna tills dess. Det blir bad efter trÀningen och dÄ gör det inget om det regnar för det Àr faktiskt ganska skönt att bada i regn. NÀr jag kommer hem frÄn min trÀning har förhoppningsvis Rasmus kommit. Det ska bli kul att trÀffa honom.

Nu önskar jag er en hĂ€rlig torsdag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.