Regn, koffein och äntligen fredag

Godmorgon så här på en fredag.

Idag var jag otroligt seg, min sömn har inte varit det bästa då koffeinintaget igår sabbade min natt igen. Det är hopplöst att jag ska vara så påverkad utav koffeinet. Det kanske är värt att prova koffeinfritt kaffe… Jag somnade inte före 02.00 och var uppe och vandrade för att jag skulle bli tröttare. Till slut bytte jag rum och säng för ibland fungerar det som ett sov knep. Jag somnade hyfsat efter att jag bytt rum och säng.

Den här veckan har varit lite segare än vanligt och det beror nog på att vi har funderat och funderat över om vi ska åka en tur till fjällen. Det har väl mest handlat om om Mats kan åka med gott samvete. tankarna jhar verkligen pendlat fram och tillbaka, vi hade i stort bestämt oss för att inte åka och sedan bara bestämde vi oss för att vi ska åka nästa vecka om Mats får ledigt. Eftersom jag arbetstränar är det lättare för mig att få ledigt och min ledighet påverkar inte min arbetsplats. Nu hoppas vi bara att ingen av Mats anställda får Covid-19 för isf blir det lite bökigt för honom att inte vara på plats. Jobbdator och telefon kommer följa med som en säkerhet. Det har inte varit lätt att ta detta beslut fast nu har vi äntligen tagit beslutet. Vi kommer åka tillsammans med Malin och Urban som vi har träffat under hala den här tiden och vi kommer åka bil upp till en stuga. Sedan kommer vi vara utomhus hela dagarna och inte träffa några andra än Victor vår son som jobbar i Tandådalen. Vi kommer träffa Victor Coraonasäkert så jag tycker att den här resan är ansvarsfull från vår sida. Sedan kommer säkert någon ha åsikt om detta val fast vi vet att vi följer alla rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Maten kommer vi laga här hemma och ha med oss så vi inte behöver gå i några affärer.

Jag tycker det är skönt nu när vi tagit ett beslut så idag ska jag meddela Märit, rektorn på Centrumskolan och Hanna på försäkringskassan om att jag tänker vara ledig torsdag och fredag nästa vecka.

Idag regnar det och all snö har nu försvunnit, utomhustemperaturen ligger på 4 grader. Idag kommer det antagligen bli en väldigt lugn dag på Centrumskolan och det beror på om en elev kommer eller inte.

Efter Centrumskolan ska jag se om Malin vill ha en fikapaus när hon jobbar hemifrån. Det var längesedan vi sågs och en fika är ju alltid trevligt. Jag jobbar ju mitt emot ett konditori så då kan jag köpa fikabröd innan jag åker hem. Imorgon kommer vi att boka boende och planera vad vi ska ha för mat med oss. Det ska bli kul och jag ser verkligen framemot denna resa. Vi är fattiga på resor.

Nu önskar jag alla fina vänner en trevlig fredag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *