Regn och trevligt sĂ€llskap 😊

Idag har jag Àtit med tre nya elever, sÄ himla roligt att fÄ trÀffa dem. Tiden pÄ Centrumskolan har gÄtt fort som vanligt. Jag kÀnner att jag kommer in i det mer och mer och tycker det Àr roligt. Jag har planerat lite lektioner som jag kommer ha nÀsta vecka sÄ det kÀnns bra.

NÀr jag kom hem vilade jag i soffan framför tvn. Filippa kom hem strax efter mig sÄ dÄ hann jag prata lite med henne. Sedan skulle hon in till stan vid halv sex. Jag har Àven pratat med min syster och hon ville bara se till sÄ jag tar med mig lite saker till helgen dÄ vi ska till hennes och Andreas fest.

HÀr har det regnat nÀstan hela dagen och i eftermiddag började det riktigt ösa ner. NÀr jag Äkte till Magneten för att hÀmta ut ett paket hann jag bli riktigt blöt frÄn bilen och in i affÀren. Mitt paket skickades till instabox, det var en nyhet för mig. Jag visste inte att det fanns smÄ boxar som paketet lÄg i och som jag sedan kunde öppna med hjÀlp av koden som jag fÄtt messat till mig. SÄ himla smidigt och till nÀsta gÄng vet jag hur jag gör. Jag kÀnde mig lite gammal nÀr jag kom och skulle hÀmta ut paketet dÀr jag annars brukar hÀmta ut paket.

Eftersom det regnade sÄ mycket sÄ struntade jag i att Äka och löptrÀna med Sweden runners. Jag var inte sugen pÄ att bli blöt och kall.

IstÀllet för att trÀna kom Malin hit och Ät tillsammans med mig och Mats. Urban hade nÄgra arbetskamrater hemma hos sig sÄ dÄ ville inte Malin vara dÀr hemma. Det var trevligt att fÄ lite sÀllskap sÄ hÀr en torsdagskvÀll.

Nu blir det nog lite tv och sedan ska jag gÄ och sova för jag har inte sovit idag heller.

Jag hoppas att ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.