Regn och trevligt sällskap 😊

Idag har jag ätit med tre nya elever, så himla roligt att få träffa dem. Tiden på Centrumskolan har gått fort som vanligt. Jag känner att jag kommer in i det mer och mer och tycker det är roligt. Jag har planerat lite lektioner som jag kommer ha nästa vecka så det känns bra.

När jag kom hem vilade jag i soffan framför tvn. Filippa kom hem strax efter mig så då hann jag prata lite med henne. Sedan skulle hon in till stan vid halv sex. Jag har även pratat med min syster och hon ville bara se till så jag tar med mig lite saker till helgen då vi ska till hennes och Andreas fest.

Här har det regnat nästan hela dagen och i eftermiddag började det riktigt ösa ner. När jag åkte till Magneten för att hämta ut ett paket hann jag bli riktigt blöt från bilen och in i affären. Mitt paket skickades till instabox, det var en nyhet för mig. Jag visste inte att det fanns små boxar som paketet låg i och som jag sedan kunde öppna med hjälp av koden som jag fått messat till mig. Så himla smidigt och till nästa gång vet jag hur jag gör. Jag kände mig lite gammal när jag kom och skulle hämta ut paketet där jag annars brukar hämta ut paket.

Eftersom det regnade så mycket så struntade jag i att åka och löpträna med Sweden runners. Jag var inte sugen på att bli blöt och kall.

Istället för att träna kom Malin hit och åt tillsammans med mig och Mats. Urban hade några arbetskamrater hemma hos sig så då ville inte Malin vara där hemma. Det var trevligt att få lite sällskap så här en torsdagskväll.

Nu blir det nog lite tv och sedan ska jag gå och sova för jag har inte sovit idag heller.

Jag hoppas att ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Sov gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *