Regn, regn och Ă„ter regn đŸ˜©

HĂ€r vaknar jag upp till Ă€nnu en morgon med regn och det kĂ€nns alltid lite deppigt tycker jag. Det Ă€r dessutom mörkare och jag lĂ€ngtar redan efter ljuset. Temperaturen ligger pĂ„ 10 grader sĂ„ det Ă€r ju inte sĂ„ kallt Ă€nnu. Jag mĂ€rker att ljuset och mörkret pĂ„verkar mig mer och mer ju Ă€ldre jag blir. Just nu kĂ€nns det ganska tungt… det Ă€r jobbigt nĂ€r en inte riktigt kĂ€nner igen sig sjĂ€lv, att vara sĂ„ mörk pĂ„ nĂ„got vis jag som alltid har uppfattat mig positiv. Jag skyller det mesta pĂ„ klimakteriet och fallolyckan. Jag har nog varit en person med mer dalar och toppar och just nu kĂ€nns allt bara neutralt, varken glad, arg eller riktigt ledsen. Det Ă€r ett ganska konstigt tillstĂ„nd mĂ„ste jag sĂ€ga.

PÄ jobbet har det varit lite turbulent och det tror jag att jag blir mer pÄverkad av Àn vad jag vill erkÀnna. Ibland kan jag Àlta och analysera lite för mycket för mitt eget bÀsta, fast vad gör en nÀr tankarna bara maler och maler. Jag har mÀrkt att jag Àr mindre stresstÄlig efter olyckan och att jag har svÄrt att ta till mig saker. Jag har mycket svÄrare att komma ihÄg vissa saker och det Àr vÀldigt irriterande nÀr jag blir lite beroende utav andra. SÄdana saker som jag har haft lÀtt för mig Àr mycket svÄrare Àven om jag försöker minnas. Jag har inte hittat bra strategier Ànnu och eftersom jag inte har jobbat sÄ har detta med mitt minne inte varit sÄ tydligt förrÀn nu. Visst har jag tappat ord nÀr jag har varit energifattig och att minnet blivit pÄverkat fast dÄ har det bara varit familjen som mÀrkt och blivit lidande. Nu kÀnns det lite jobbigare dÄ jag alltid har varit en person med hög arbetsmoral och satt höga krav pÄ mig sjÀlv och omgivning och nu plötsligt Àr jag inte samma person arbetsmÀssigt.

Nej, nu ska jag sluta att lÄta sÄ negativ, ibland kommer bara orden och dÄ Àr det bara till att skriva som nu. En kan ju inte alltid vara pÄ topp.

Idag kommer ju bÄde Rasmus och Victor hem sÄ det Àr ju kul. DÄ kommer jag att fÄ lite annat att tÀnka pÄ. Victor har varit i Stockholm och besökt lite kompisar, han fÄr ju passa pÄ nu mellan jobben. Det Àr hektiskt att sÀsongsjobba dÄ det Àr lite tid för honom att vara social. Rasmus och Tova skulle hem och fira Tovas lillebror och Àven gÄ pÄ halloweenfest hÀr i Kalmar till helgen. Eftersom bÄda kan studera pÄ distans sÄ kommer de nÄgra dagar innan helgen och kan umgÄs med sina familjer, vilket jag tycker Àr vÀldigt trevligt sÄklart. SÄ ikvÀll kommer det vara fullt kring middagsbordet.

Nu Ă€r det snart dags för mig att göra mig redo för att Ă„ka till Centrumskolan. Jag önskar er en fin mittiveckandag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.