Regn, regn och åter regn 😩

Här vaknar jag upp till ännu en morgon med regn och det känns alltid lite deppigt tycker jag. Det är dessutom mörkare och jag längtar redan efter ljuset. Temperaturen ligger på 10 grader så det är ju inte så kallt ännu. Jag märker att ljuset och mörkret påverkar mig mer och mer ju äldre jag blir. Just nu känns det ganska tungt… det är jobbigt när en inte riktigt känner igen sig själv, att vara så mörk på något vis jag som alltid har uppfattat mig positiv. Jag skyller det mesta på klimakteriet och fallolyckan. Jag har nog varit en person med mer dalar och toppar och just nu känns allt bara neutralt, varken glad, arg eller riktigt ledsen. Det är ett ganska konstigt tillstånd måste jag säga.

På jobbet har det varit lite turbulent och det tror jag att jag blir mer påverkad av än vad jag vill erkänna. Ibland kan jag älta och analysera lite för mycket för mitt eget bästa, fast vad gör en när tankarna bara maler och maler. Jag har märkt att jag är mindre stresstålig efter olyckan och att jag har svårt att ta till mig saker. Jag har mycket svårare att komma ihåg vissa saker och det är väldigt irriterande när jag blir lite beroende utav andra. Sådana saker som jag har haft lätt för mig är mycket svårare även om jag försöker minnas. Jag har inte hittat bra strategier ännu och eftersom jag inte har jobbat så har detta med mitt minne inte varit så tydligt förrän nu. Visst har jag tappat ord när jag har varit energifattig och att minnet blivit påverkat fast då har det bara varit familjen som märkt och blivit lidande. Nu känns det lite jobbigare då jag alltid har varit en person med hög arbetsmoral och satt höga krav på mig själv och omgivning och nu plötsligt är jag inte samma person arbetsmässigt.

Nej, nu ska jag sluta att låta så negativ, ibland kommer bara orden och då är det bara till att skriva som nu. En kan ju inte alltid vara på topp.

Idag kommer ju både Rasmus och Victor hem så det är ju kul. Då kommer jag att få lite annat att tänka på. Victor har varit i Stockholm och besökt lite kompisar, han får ju passa på nu mellan jobben. Det är hektiskt att säsongsjobba då det är lite tid för honom att vara social. Rasmus och Tova skulle hem och fira Tovas lillebror och även gå på halloweenfest här i Kalmar till helgen. Eftersom båda kan studera på distans så kommer de några dagar innan helgen och kan umgås med sina familjer, vilket jag tycker är väldigt trevligt såklart. Så ikväll kommer det vara fullt kring middagsbordet.

Nu är det snart dags för mig att göra mig redo för att åka till Centrumskolan. Jag önskar er en fin mittiveckandag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.