Renbäddat

Finns det något skönare än att lägga sig i en renbäddad säng? Det kommer vi att få göra ikväll, dock ej i manglade lakan då jag är latare än vad min mamma var. Hon minglade alltid lakan och handdukar och det är något visst med den känslan, ett perfekt sträckt manglat lakan. Brukar ni mangla?

Idag när jag kom hem från Centrumskolan var jag ganska trött så jag somnade fort i soffan och sov ända tills Mats kom hem runt halv fem.

Idag hade vi bestämt att vi skulle städa och fixa lite inför lördagen då alla barn kommer hem. Det går ändå rätt så fort när vi hjälps åt med allt. Jag gör fortfarande inte jättemycket fast kan hjälpa till mer med städningen än för ett halvår sedan. Vi bäddade även sängarna i gästrummen så de är klara inför helgen.

När vi klara lagade vi middag och det blev en kycklingwok med äggnudlar. Det är inte Mats favorit fast det gick ner iallafall.

Ikväll blir det inte så mycket annat mer än att chilla och kanske titta på något på Netflix. Jag önskar alla en fortsatt trevlig onsdagskväll, kram Susann

En kommentar

  1. Inga Johansson

    Ren bäddar här i morgon😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *