Resumé av mitt mående 2018

Förra året vid den här tiden mådde jag inte så bra. Jag kände mig stressad av att jag inte blev bättre, jag ville ju så mycket mer än vara hemma. Jag sov flera timmar varje dag och var nog ganska deprimerad utan att veta om det.
I januari fick jag möjlighet att arbetsträna på socialförvaltningen, bara för att min handläggare på försäkringskassan förstod att jag behövde komma hemifrån trots att arbetsträningen inte ledde till en tjänst. Hon gjorde faktiskt ett undantag för mig.
Sedan i maj kände jag mig gladare och piggare, kunde göra mer hemma som tex plocka ur diskmaskinen utan att behöva dela upp i omgångar. Jag började jobba 25% i maj, var kvar på socialförvaltningen.
Att få vara i ett sammanhang är viktigt 👍
Jag slutade sova varje dag och kunde sitta vid datorn i korta omgångar.
I september började jag springa regelbundet och det fantastiska var att jag klarade det utan att få huvudvärk.
Nu känns det som om det finns lite hopp om att bli ännu bättre, saknar såklart mitt gamla jag.
Jag är fortfarande kvar på socialförvaltningen fast känner att jag skulle vilja ha ett riktigt jobb med ansvar och att få utvecklas.
Än så länge vet jag inte vad som händer på jobbfronten, jag är uppsagd från Kalmar kommun och hoppas hitta ett nytt jobb innan april då jag blir arbetslös.
Mitt mål är att kunna jobba 50 % efter nyår.
2018 har varit ett bra år för mig personligen och känner mig starkare på alla plan.
💜💜💜

6 kommentarer

  1. Det jag upplevde som mest arbetsamt med att komma tillbaka efter en skada är att det tar mer tid än man har tålamod till. Som någon sade till mig, det går inte att forcera något som .r i en växande process. // 🍏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *